.
  • Chevrolet introduce noul SUV global Trailblazer




    Americanii au dezvăluit noul Trailblazer, un SUV cu 7 locuri. Va fi disponibil din iunie pe pietele din Asia si va fi introdus treptat si în alte regiuni. Sunt oferite două motorizări diesel de 150 si 180 CP.


    Chevrolet a creat genul de vehicule globale care pot ”transporta orice si deplasa oriunde”. Este noua generatie Trailblazer, prima care va fi livrată pe aproape toate pietele lumii si care astăzi si-a făcut debutul oficial cu ocazia Salonului Auto de la Bangkok, Tailanda. Modelul este un SUV de talie medie dezvoltat pe aceiasi platformă cu viitorul pick-up Colorado.

    Producătorul a utilizat o arhitectură complet nouă, capabilă să asigure un confort de clasă premium, dinamica de condus atât în mediul urban cât si autostradă. La acestea se adaugă si competentele de a rula fără probleme pe drumuri neamenajate si teren accidentat.

    Traiblazer se vrea un vehicul complet, cu trei rânduri de scaune si 7 locuri la interior, cu motoare puternice si eficiente care să multumească un segment de clienti cât mai larg. Din punct de vedere estetic noul SUV este o evolutie a conceptului omomin dezvelit anul trecut la salonul de la Dubai.


    Operatiunile de comercializare vor demara în luna iunie, Tailanda fiind prima piată de desfacere a noului Chevrolet Trailblazer. Modelul va fi introdus gradual în restul lumii.

    Partea de motorizare este alcătuită din motoare diesel Duramax de ultimă generatie, cu patru cilindri si injectie directă de combustibil. La lansare clientii vor putea opta pentru versiunea de 2.5 litri ce oferă 150 cai putere si 350 Nm sau varianta de 2.8 litri de 180 de cai putere ce produce 470 Nm. Unitătile pot fi cuplate la o transmisie manuală cu 5 trepte sau una automată cu 6 trepte cu gestiune electronică a schimbării treptelor de viteză.

    Trailblazer vine cu două linii de echipare LT si LTZ si o serie de dotări interesante pentru un SUV din clasa medie: ABS, ESP, asistentă hidraulică la frânare, controlul tractiunii, asistent la coborâre, asistarea la frâna de urgentă, distributia electronică a fortei de frânare si un pachet de airbaguri pentru sofer si pasagerul fată, suspensie independentă pe puntea spate si arcuri elicoidale.


    via www.autopassione.ro / Auto Aiss Focsani



    vineri, 23 martie 2012, 10:39

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.