.
  • Cathy & David Guetta, ambasadorii Renault Twizy



    Renault sarbatoreste lansarea oficiala a modelul electric Renalt Twizy in cadrul salonului auto de la Geneva , in prezenta unuia dintre cei mai in voga artisti ai momentului, David Guetta, castigator a doua premii Grammy si declarat cel mai bun DJ din lume*.


    Alaturi de sotia sa, Cathy Guetta, femeia din spatele celebrelor petreceri organizate in Ibiza, David Guetta marcheaza prin muzica sa parteneriatul incheiat cu Renault pentru promovarea la nivel mondial a modelului Renault Twizy.

    Geneva, 6 martie 2012 – Incepand de astazi, Cathy si David Guetta sunt ambasadorii Renault Twizy si vor juca un rol primordial in campania exceptionala de comunicare Renault Twizy - «Plug Into The Positive Energy», ce va demara in primavara acestui an.

    Acest parteneriat a fost semnat pe o perioada de 1 an si va pune in aplicare un dispozitiv de comunicare dinamic, la nivel mondial. In cadrul colaborarii cu Renault, David Guetta va lansa un edit al melodiei « Alphabeat », de pe cel mai recent album al sau, «Nothing But the beat». In plus, Renault aduce o experienta digitala inedita pentru toti cei pasionati de muzica electronica: un sunet 3D dezvoltat special pentru aceasta campanie de comunicare, ce va putea fi descoperit incepand de astazi pe site-ul www.twizy.renault.com/ro si pe site-urile nationale Renault din lume.

    Urmatorul pas in campania de comunicare va fi lansarea de catre David Guetta a videoclipului «Alphabeat - Plug into the positive energy» realizat de «So Me» (care a regizat videoclipuri pentru Justice et Kanye West). Videoclipul, ce include o versiune dezvoltata exclusiv in format interactiv prin « Facebook Connect», va fi dezvaluit in avanpremiera mondiala in cadrul unei seri private, pe 27 martie, la L’Atelier Renault, de pe Champs-Elysées, Paris.

    De asemeneea, la nivel mondial, va fi lansata in primavara acestui an si campania publicitara pentru Renault Twizy.

    «Twizy reprezinta inovatie si tehnologie si este extraordinar sa fac parte din acest proiect vizionar», subliniaza David Guetta.

    «Suntem incantati sa luam parte la revolutia electrica, mai ales cu o masina atat de cool, micuta, simpatica si usor de utilizat cum e Twizy », declara Cathy Guetta. «Ar fi cu adevarat uimitor daca maine am putea avea masini electrice peste tot!
    »

    «Parteneriatul cu David et Cathy Guetta a fost o decizie naturala» afirma Stephen Norman, Directorul de Marketing si Comunicare Renault la nivel mondial. «Pentru Renault Twizy, un model urban, 100 % electric, cu un design complet inedit in peisajul auto si care se adreseaza generatii actuale, in expansiune, ne-am dorit o imagine puternica si incontestabila, a carei energie pozitiva, cu radacini franceze, dar si cu un succes international extraordinar, sa simbolizeze trecerea intr-o noua etapa a lumii».

    Cu peste 30 de milioane de fani pe Facebook, milioane de albume vandute in lume, aproape 1 miliard de vizionari pe Youtube si 3,7 milioane de followers pe Twitter, David Guetta este si unul dintre artististii ale carui melodii sunt in top download pe platformele muzicale in Europa.

    Artistul francez a fost ales N°1 mondial in 2011 in clasamentul TOP 100 DJs publicat de revista DJ Mag si a castigat deja doua premii Grammy. Cathy Guetta, Director artistic, este organizatoarea unor petreceri celebre, care au atras deja milioane de clubberi din intreaga lume.

    * David Guetta a fost ales N°1 mondial in 2011 in clasamentul TOP 100 DJs publicat de revista DJ Mag



    Sursa: Renault Romania / Auto Sima Beyer Focsani



    miercuri, 7 martie 2012, 12:08


0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.