.
  • Alfa Romeo introduce pe Giulietta noul 1.4 turbo de 105 CP




    A treia motorizare turbo de 1,4 litri pe Giulietta îsi face loc în gama benzinarelor. Propulsorul dezvoltă 105 CP si un cuplu maxim de 206 Nm. Noua versiune va fi disponibilă în toată Europa.


    Alfa Romeo se străduieste să îsi păstreze popularitatea în clasa compactă la cote cât mai ridicate. Chiar dacă Giulietta se bucură în continuare de succes, modelul ce numără astăzi peste 100.000 de clienti îsi îmbogăteste zestrea actuală cu o nouă motorizare. Italienii introduc pe finalul lunii martie o versiune de putere mai mică a motorului 1.4 TB (Turbo Benzina).

    Unitatea dezvoltă 105 cai putere la 5.000 rpm si produce un cuplu maxim de 206 Nm la 1.750 rpm. Giulietta dispune în prezent de alte două versiuni de motorizare de 1.4 litri ce produc 120 si respectiv 175 cai putere.

    Propulsolrul beneficiază de un design compact, are o masă usoară, performante rezonabile si cel mai bun consum al unei versiuni pe benzină din oferta modelului Giulietta.

    ”Echilibrul si temperamentul sunt caracteristicile agregatului pe benzină, una dintre cele mai bune alternative în clasa sa pentru putere ce asigură implicarea deplină, o manevrare uşoară şi sigură în toate condiţiile”, afirmă producătorul Alfa Romeo. Pentru reducera combustibilului, propulsorul este dotat cu un sistem de pornire/oprire pentru minimizarea consumului în regim urban.

    Pe piata italiană noua variantă Giulietta 1.4 TB de 105 CP vine la un pret de lansare special, ce porneste de la 15.950 de euro. Sunt disponibile doar două linii de echipare: Giulietta si Progression. Acesta din urmă poate fi comandată la pret de bază de 16.150 de euro.

    Modelul va fi introdus progresiv în săptămânile următoare în restul Europei.


    via www.autopassione.ro / Auto Tivoli Focsani



    vineri, 30 martie 2012, 08:24

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.