.
  • Redirectioneaza si tu cei 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Potpourri Focsani!



    Pana la 15 mai 2012 contribuabilii au optiunea de a redirectiona 2% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit. Completarea cererilor se va face inscriind cu majuscule, citet si corect, datele prevazute de formulare, si, in special, datele de identificare a entitatilor beneficiare.

    In acest sens Asociatia Potpourri Focsani va solicita cei 2% din impozitul pe venit, care vor fi astfel redirectionati catre comunitatea locala. Puteti descarca formularul 230 de aici, completat deja cu datele Asociatiei Potpourri.

    Va multumim!


    Despre Potpourri

    Potpourri se doreşte a fi o asociaţie inovativă, creativă şi avangardistă care se implică activ în viaţa comunităţii printr-un potpourri de activităţi, în efortul de a schimba atitudinile şi a orienta mentalităţile conservatoare spre un ideal de conştientizare, implicare comună şi voluntară şi remodelare a gândirii în beneficiul public.

    Potpourri îşi propune:

    - să stimuleze, să susţină şi să promoveze viaţă socială, atât la nivel local cât şi naţional, pe toate planurile, cultural-artistic, sportiv, educaţional, social şi umanitar, ecologic, loisir şi divertisment, pentru a oferi alternative şi modalităţi de formare şi dezvoltare personală şi socio-profesională a copiilor, tinerilor, adulţilor şi seniorilor, de dezvoltare comunitară şi de adaptare continuă la schimbările socio-economice, de mediu, de viaţă;

    - să colaboreze cu ONG-uri din ţară şi străinătate, cu instituţii publice sau private, autorităţi publice şi alte segmente ale societăţii civile în vederea iniţierii unor proiecte şi programe comune şi stabilirea de punţi de comunicare care să favorizeze şi să faciliteze proiecte comune şi schimbul de experienţă în beneficiul public.

    Mai multe detalii pe www.potpourri.ro
    Vrei sa devii membru al Asociatiei Potpourri? Aplica aici!


    Anamaria Catanoiu, Pres. Asociatia Potpourri Focsani
    E-mail: anamaria_catanoiu@yahoo.com
    Tel.: 0749/220.442
    E-mail: office@potpourri.ro
    Web: www.potpourri.ro


    joi, 2 februarie 2012, 14:49

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.