.
  • Proiect al Asociatiei Potpourri Focsani - Educatia adultilor online


    Din februarie anul acesta am mai iniţiat un proiect, de această dată cu accent pe Educaţia Adulţilor – Învăţare pe tot parcursul vieţii (Lifelong Learning). Detalii suplimentare veti gasi pe site-ul Potpourri.


    Educaţia adulţilor online este o Rubrică educativă on-line săptămânală îngrijită de Asociaţia Potpourri Focşani în colaborare cu partenerul cel mai fidel, staupenet.ro – Tudor din Focşani.

    Practic, ajutăm utilizatorii dându-le termeni explicaţii cu exemple de genul „cum este corect/incorect” folosit un cuvânt. Cum este şi firesc, deşi proiectul este adresat adulţilor, utilizarea site-ului este gratuită şi deschisă tuturor categoriilor de vârstă care au nevoie de astfel de informaţii.

    Rubrica este publicată pe blog-ul www.staupenet.ro şi numărul utilizatorilor şi comentariilor ne-a încurajat să facem o treaba serioasă şi constantă. Ne puteţi susţine prin sugestii, recomandări, comentarii care să ne îndrume mai bine în a vă oferi informaţiile necesare.

    Sursa pentru o parte din termeni: Biblioteca Judeţeană Vrancea, fondul de carte de referinţă de la sala de lectură din strada Mr. Gh. Sava, nr.4. Tel. 0237/231.161


    Anamaria Catanoiu, Pres. Asociatia Potpourri Focsani
    E-mail: anamaria_catanoiu@yahoo.com
    Tel.: 0749/220.442
    E-mail: office@potpourri.ro
    Web: www.potpourri.ro


    joi, 9 februarie 2012, 12:36

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.