.
 • Premiera mondială a modelului Chevrolet Cruze Station Wagon  • Station wagon este cea de-a treia variantă a celui mai popular model Chevrolet din lume
  • Noua gamă de motoare include un motor turbo sportiv şi un diesel economic
  • Design rafinat şi tehnologii noi
  • MyLink: sistem infotainment revoluţionar pentru smartphone


  Chevrolet Cruze station wagon este pregătit pentru premiera mondială ce va avea loc în cadrul celei de-a 82-a ediţii a Salonului Auto Internaţional de la Geneva. Station wagon, cea mai recentă variantă de caroserie a celui mai popular model Chevrolet, completează versiunile sedan şi hatchback, care au totalizat împreună vânzări de peste un milion de autovehicule la nivel mondial de la lansarea modelului în 2009.

  „Varianta Cruze station wagon acoperă un segment de piață important. Aceasta răspunde cerinţelor şoferilor din Europa în ceea ce priveşte designul distinctiv, dinamica de conducere, spaţiul şi rentabilitatea,” a declarat Susan Docherty, preşedinte şi director general al Chevrolet Europe.

  Noua variantă station wagon dispune de un spaţiu de depozitare generos, de o gamă de motorizări puternice şi eficiente, precum şi de sistemul infotainment MyLink de ultimă generaţie.

  Noile motoare îmbunătăţite vor fi disponibile pentru întreaga gamă Cruze începând din vara anului 2012. Pe lângă motoarele pe benzină de 1,6 l şi 1,8 l disponibile în prezent, oferta de sisteme de propulsie va fi completată de un nou motor turbo pe benzină de 1,4 l, un motor diesel nou de 1,7 l şi un motor diesel de 2,0 l optimizat.

  Motorul pe benzină de 1,4 l, precum şi cele diesel de 1,7 l şi 2,0 l vor fi echipate standard cu tehnologia start-stop. Toate motoarele sunt conforme cu norma de poluare Euro 5.

  Cu o lungime de 4,675 mm, varianta station wagon este puţin mai lungă decât modelele hatchback (4.510 mm) şi sedan (4597 mm). Spaţiul de încărcare este cuprins între 500 l până la linia geamurilor spate şi aproape 1500 l până la plafon, cu scaunele spate pliate.


  Design rafinat şi tehnologii noi

  Designul exterior prezintă o linie continuă şi îngustată a plafonului, care este dotat standard cu suporturi pentru acoperiş, asigurând astfel un transport comod al bagajelor și menţinând în același timp un aspect sportiv şi echilibrat.

  În 2012 toate modelele Cruze vor beneficia de mai multe schimbări în materie de design exterior şi interior. Aceste schimbări includ la exterior partea frontală reproiectată, partea interioară a farurilor şi proiectoarele de ceaţă modificate şi noi modele de jante, precum şi restilizarea consolei centrale şi oferirea unei game extinse de tapiţerii la interior.

  Noile variante Cruze sunt echipate cu sistem de acces fără cheie, permiţându-i şoferului să intre în autovehicul în timp ce cheia sa rămâne în siguranţă într-o geantă sau în buzunar. În plus, sistemul permite pornirea şi oprirea motorului la apăsarea unui buton, fără să fie necesar să introduceţi cheia în contact.

  Din vara lui 2012 va fi lansat un nou sistem infotainment de la Chevrolet, denumit MyLink, pentru nivelurile de echipare superioare ale autovehiculelor din gama Cruze şi pentru Aveo. Prin intermediul acestui sistem, funcțiile smartphone-urilor vor fi disponibile la bord.

  MyLink afişează datele din smartphone pe ecranul tactil color cu rezoluţie înaltă şi diagonală de şapte inch. De îndată ce smartphone-ul este conectat, listele de redare personale, galeriile foto, agendele telefonice, fişierele video şi alte fişiere media şi de date stocate, precum o aplicaţie specială de navigaţie, pot fi accesate prin intermediul ecranului tactil al sistemului infotainment.


  Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani  joi, 9 februarie 2012, 11:52

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.