.
  • Nissan 370 Z Facelift vine în premieră mondială la Chicago




    Peste numai două zile Nissan va prezenta peste ocean versiunea restilizată 370 Z. Modelul va fi lansat la Salonul Auto de la Chicago. Restilizarea este aplicată la patru ani de la lansarea sportivului coupe.


    Nissan vine cu o surpriză la apropiatul salon auto de la Chicago. Desi nu se bucură de audienta evenimentelor organizate la Detroit sau New York, salonul organizat în metropola americană va găzdui debutul mondial al versiunii restilizate 370 Z. Anuntul oficial a fost făcut în weekend de producătorul japonez care a confirmat si prezentarea unei noi variante a minivanului NV.

    Nu există informatii legate de modificările aplicate popularului model sportiv, însă noutătile nu vor ocoli partea de design si motorizare. Lansat în 2008, coupe-ul 370 Z primește ajustările de rigoare la jumătatea ciclului de viată.

    Formele perfecte ale masinii vor fi retușate acolo unde liniile par deja ”îmbătrânite”. Blocurile optice, spoilerul față vor fi cu siguranță restilizate pentru a împrospăta exteriorul lui 370 Z. Sunt de așteptat si o îmbunătătire o coeficientului aerodinamic, dar si o abordare mai agresivă a sectiunii fată.

    Motorul VQ37VHR, ce generează acum 328 CP, ar putea primi câtiva cai putere în plus. Odată cu cresterea puterii vom asista la performante dinamice si de consum îmbunătățite. Actualmente consumul mediu este de 10,5 litri la 100 km, motorul de 3,7 litri generând emisii de 245 g/km.

    370 Z Facelift va aduce cu sigurantă nu doar un consum mai redus ci si noi tehnologii. Lansarea oficială are loc miercuri 8 februarie la Chicago.


    via www.autopassione.ro / Auto Sima Beyer Focsani


    miercuri, 8 februarie 2012, 09:06

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.