.
  • Fiat 500 America number one, o versiune speciala care se va licita pe Twitter



    Maine Fiat va da startul unei noi competitii, de data aceasta virtuala si fara precedent, dar nu mai putin palpitanta. Miza este un model de colectie, unic si prin faptul ca va fi personalizat. TwitBid este numele licitatiei gazduite de platforma Twitter prin care orice utilizator se poate inscrie pentru a castiga "masina numarul unu", respectiv primul autoturism Fiat 500 America din cele 500 ce urmeaza sa fie produse in cadrul seriei limitate. Licitatia va incepe de la 1 Euro.



    Intre 1 si 15 martie participantii vor putea sa licitieze la adresa www.500america.fiat500.com urmand ca, la sfarsitul concursului, cel care a oferit cea mai mare suma sa ia acasa Fiat 500 America, personalizat cu numele de cont al utilizatorului, inscriptionat sub logo-ul dedicat 1/500. Mai mult decat atat, vizitatorii standului Fiat de la Salonul Auto de la Geneva vor putea urmari live evolutia licitatiei de pe un ecran aflat in dreptul modelului promovat.



    Fiat 500 America este un tribut adus de Fiat Statelor Unite ale Americii in general si va fi inspirat binenteles din stilul tipic nord american: stelele si dungile (Stars&Stripes) ce apar si pe steagul american se vor regasi pe carcasa oglinzilor exterioare si pe stickere-le laterale alaturi de nuanta American Blue, de mici detalii de interior si de jantele din aliaj de 16". Motorizarea va fi cea de 1.2 69 CP Euro 5.


    Sursa: Fiat Romania / Auto Tivoli Focsani


    miercuri, 28 februarie 2012, 14:06

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.