.
  • Chevrolet Aveo este cel mai sigur model subcompact din Europa



    • Chevrolet Aveo este cea mai sigura masina din sergment.
    • Noul Malibu, testat tot in 2011 este printre cele mai sigure din segment.

    Intreaga gama Chevrolet a obtinut rezultate excelente la testele de sigurnata.

    Toate modelele Chevrolet au fost testate dupănoile reguli – mult mai exigente – ale organizaţei Euro NCAP şi au obţinut rezultate excelente (teste efectuate după 2009, dupănoul regulament EuroNCAP).

    Noul Chevrolet Aveo / Sonic, Chevrolet Cruze, Chevrolet Captiva SUV, modelul MPV Orlando au obţinut punctajul maxim de cinci stele euroNCAP, iar micul Chevrolet Spark a obţinut 4 stele, la un punct diferenţăde cele 5 stele, un rezultat foarte bun în acest segment.


    Noul Chevrolet Aveo / Sonic este cel mai sigur autovehicul din segmentul său. (Teste euroNCAP).

    Noul Aveo vine cu o platformăcomplet nouă, platforma Gamma, care va fi utilizatăşi pentru alte modele GM ce urmeazăa fi lansate în acest segment.

    Modelul Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsădezvoltat de Chevrolet, și noul Malibu au primit punctajul maxim de cinci stele în cadrul Programului European de Evaluare a Autovehiculelor Noi (Euro NCAP).

    Chevrolet Volt a fost primul autovehicul electric dezvoltat de un producător american care a primit cel mai mare punctaj Euro NCAP la toate categoriile.

    Euro NCAP este ultima dintr-o serie de organizații de specialitate care i-au acordat modelului Volt punctaje maxime. În aprilie 2011, Institutul american pentru asigurarea siguranţei rutiere (IIHS) i-a acordat acestuia calificativul „Cel mai bun autovehicul în materie de siguranţă”, în timp ce Administraţia Naţionalăpentru Siguranţa Traficului din S.U.A. (NHTSA) i-a acordat autovehiculului un punctaj de cinci stele.

    Chevrolet Camaro Coupe, model 2012, este primul autovehicul care a obţinut, dupărevizuirea procedurilor federale de testare pentru anul 2011, punctajul maxim de cinci stele la toate secţiunile de testare a siguranţei din cadrul Programului de evaluare a autovehiculelor noi desfăşurat de Administraţia Naţionalăpentru Siguranţa în Trafic (NHTSA) din S.U.A.


    Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani



    miercuri, 1 februarie 2012, 15:57

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.