.
 • Redeschiderea Clubului gratuit de cinematografie
  Redeschiderea Clubului gratuit de cinematografie pentru toate vârstele este una dintre surprizele cultural-educative mult aşteptate de public.


  Joi, 19 ianuarie, ora 18.00, la Ateneul Popular „Mr.Gh.Pastia” va avea loc redeschiderea clubului gratuit de cinematografie, cu o nouă denumire - Clubul Cinefililor ATHENAEUM, şi rularea primului film pe anul 2012.

  Iniţiatorul acestui proiect inedit pentru judeţul Vrancea este Sorin Tudose, un tânăr pasionat de arta cinematografică, care a dorit să-şi împlinească un vis născut în timpul studenţiei. Proiectul, lansat iniţial în 2009 la Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene Vrancea este reluat şi organizat de Asociaţia POTPOURRI din Focşani şi Ateneul Popular „Mr.Gh.Pastia” în parteneriat cu Centrul Regional de Inovaţie Culturală şi Biblioteca Judeţeană Vrancea. Este este un proiect complex datorită componentei educative şi formative care îl particularizează şi care îşi propune să depăşească simplul act de vizionare.

  După festivitatea de redeschidere va avea loc rularea primului film pe anul 2012, “Sunset Blvd.” un „cadou clasic”, din 1950, pentru toţi iubitorii de gen.

  „Vrem să recreem pe cât posibil atmosfera specifică unui cinematograf însă scopul nostru este unul profund educativ şi formativ, nu doar simpla vizionare. Vrem să „învăţăm”publicul să guste arta cinematografică. Ne bucurăm că după o lungă perioadă de aşteptare s-a găsit o soluţie de redeschidere a acestui club îndrăgit şi mult aşteptat de public.”

  Clubul este gratuit, se va întruni săptămânal, joia, de la 18.00, la Ateneul Popular „Mr.Gh.Pastia”, şi este deschis tuturor indiferent de vârstă!


  Valentin Gheorghiţă, Director Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia" Focsani
  Anamaria Cătănoiu, Preş. Asociaţia POTPOURRI Focşani  marti, 17 ianuarie 2012, 14:49

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.