.
  • Cea mai fiabila marca auto: Dacia




    Dacia este cea mai fiabila marca auto, conform sondajului realizat de publicatia Que Choisir in martie si aprilie 2011. Marca auto romaneasca s-a situat pe locul intai in competitia cu alte 31 de marci, avand un indice de fiabilitate de 95%. De asemenea, marca autohtona este singura care a obtinut maximul de 3 stele (calificativ “foarte bine”), spre deosebire de urmatoarele clasate, cu maxim doua stele. Printre marcile surclasate de Dacia se numara Toyota, BMW si Mercedes.


    La ancheta de fiabilitate realizata de Que Choisir au participat 29.026 conducatori auto din Belgia, Franta, Spania, Italia si Portugalia cu varsta medie de 56 de ani, in majoritate barbati. Numarul si frecventa penelor, vechimea vehiculului si numarul de kilometri parcursi au fost principalii indicatori luati in calcul pentru realizarea clasamentului.

    Dacia a avut o intrare spectaculoasa in sondajul Que Choisir efectuat in 2010, cand a urcat direct pe locul al treilea.

    Uniunea Federala a Consumatorilor – Que Choisir editeaza revista lunara cu acelasi nume, care contine teste comparative din punct de vedere calitate – pret, cost – eficacitate etc, precum si cateva numere speciale pe an.


    Sursa: www.daciagroup.com / Auto Sima Beyer Focsani


    luni, 30 ianuarie 2012, 08:41

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.