.
  • Calatoriti cu stil!


    Noile modele Opel Design Edition combină dotările elegante cu preţurile fantastice.


    Noul limbaj de design Opel este primit cu mare entuziasm, atât de către specialiştii din industrie cât şi de public. Detaliile precum motivul secerei de pe părţile laterale şi luminile diurne în formă de săgeată ies în evidenţă şi dau unicitate autovehiculului. Experţii în design au recunoscut şi îmbinarea eleganţei cu precizia, trei dintre cele mai recente creaţii Opel - Insignia, Astra şi Meriva - câştigând titluri prestigioase cum ar fi premiile pentru design Red Dot şi AUTO BILD.

    O mulţime de dotări excepţionale.

    Aşadar, această recunoaştere oferă ocazia perfectă de a lansa o gamă de modele speciale concentrate pe design. Clienţii care aleg modelele Astra, Meriva, Zafira, Insignia, Antara şi Vivaro Combi din gama „Design Edition” se vor bucura de o mulţime de dotări excepţionale. Asemeni pachetului extins de dotări standard, acestea includ un volan învelit în piele, proiectoare de ceaţă faţă, lunetă şi geamuri spate fumurii cu sistemul de protecţie solară Solar Protect şi jante din aliaj de 16 sau 17 inch sau cu design special. Cele trei pachete de design opţionale Style, Sportive şi Performance oferă şi mai multe opţiuni de personalizare. Prin aceste pachete, clienţii pot economisi până la 3.915 euro. De exemplu, pachetul Opel Astra Style Design, cu sistemul de faruri adaptabile AFL+ şi nouă funcţii de iluminare, oglindă retrovizoare cu funcţie anti-orbire automată, senzor de ploaie, fază scurtă automată cu funcţie de detectare tunel şi jante din aliaj de 18 inch, este disponibil la numai 1.600 euro. Aceasta înseamnă o economie de 930 euro, faţă de preţul plătit la achiziţionarea individuală a elementelor opţionale.

    Clienţii care doresc să economisească şi mai mult pot combina pachetul Design Edition cu alte pachete suplimentare. În funcţie de model, Opel oferă o mulţime de posibilităţi de combinare pentru a îmbunătăţi şi mai mult echiparea autovehiculului. Oferta se bucură deja de foarte multă popularitate: „Gama Design Edition va fi, fără îndoială, cea mai bine vândută serie specială din acest an. Ne aşteptăm să reprezinte peste 50 la sută din vânzări,” declară directorul de marketing Opel, Andreas Marx. „Seria subliniază din nou cunoştinţele noastre vaste în domeniul designului şi al tehnologiei practice şi inovatoare.” Modelele din gama Design Edition sunt disponibile acum.


    Sursa: Opel eMagazine / Auto Aiss Focsani


    vineri, 6 ianuarie 2012, 08:20

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.