.
  • Auto Aiss a lansat noul site Opel



    Auto Aiss, dealerul tau Opel, si-a lansat noul site dedicat legendarei marci auto germane. Site-ul http://opel.autoaiss.ro descrie universul Opel din perspectiva Auto Aiss, oferind pe langa noutati despre marca Opel, configurari, oferte speciale si posibilitatea de a face programari online atat pentru oferte, Test-Drive cat si pentru interventii in service.


    Avand la baza o interfata foarte prietenoasa, noul site prezinta intreaga gama de modele Opel comercializate de Auto Aiss, configurator complet pentru fiecare model in parte, informatii despre cele mai recente oferte, concursuri si promotii, precum si posibilitatea de inscriere la newsletter-ul nostru.

    Auto Aiss, dealer autorizat Opel, ofera servicii de vanzari autoturisme Opel noi, drive-test, leasing si asigurare & service complet: mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, diagnoza, ITP.

    Va stam la dispozitie pentru orice intrebare, o puteti adresa folosind pagina de contact.

    Va asteptam si pe:
    - blogul nostru - http://autoaiss.blogspot.com
    - pagina noastra de Facebook: http://www.facebook.com/AutoAissFocsani
    - sa ne urmariti pe Twitter - https://twitter.com/#/AutoAiss
    - sa urmariti canalul nostru pe Youtube - http://www.youtube.com/autoaiss


    Va asteptam sa ne vizitati, sa va spuneti parerea si sa fiti alaturi de noi.Veţi descoperi cu siguranţă acelaşi lucru ca şi noi - pasiunea pentru automobile.



    luni, 30 ianuarie 2012, 12:12

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.