.
  • Top Gear Awards 2011 - Opel isi adjudeca doua distinctii

    Celebrul eveniment de la Londra se mută în fiecare an la Bucureşti! Pentru al doilea an, în România, s-au decernat premiile Top Gear în cadrul unui eveniment exclusivist, organizat de echipa din România, pe 12 decembrie 2011, la Hotel Intercontinental din Bucuresti.


    "Ratiunea de a fi a brandului TopGear nu este să distrugă masini (cel putin, nu la figurat), ci este să se bucure de ele. Acesta este, de fapt, motivul pentru care în fiecare an, în decembrie, echipa TopGear își ia o seară liberă si pune cap la cap Lista. Sub oblăduirea lui Clarksn, Hammond și May, Premiile TopGear se acordă în fiecare an nu pe punctaje, voturi, bareme sau categorii fixe. Premiile TopGear se acordă absolut subiectiv, pentru mașinile cu suflet. Pentru noi, masinile câstigătoare sunt, de fapt, echivalentul garajului pe care îl făceam când eram mici si visam cu ochii deschisi, în loc să dormim după-amiaza. Iar pentru toti cititorii noștri, masinile de pe listă sperăm să fie repere în deciziile de cumpărare. E drept că, oficial, nu toate masinile care au primit un premiu de la TopGear în 2011 sunt importate oficial în România. Dar noi știm că avem potential urias în țara asta…"


    Cea mai eco masină a anului – Opel Ampera


    "Desi noi aici la TopGear suntem înnebuniți după Ferrari, Lamborghini sau Ariel Atom, asta nu înseamnă că nu ne pasă de mediu, că nu apreciem problemele de mediu înconjurător sau că nu suntem cu adevărat îngrijorați de resursele limitate de petrol. Pur și simplu, avem foarte mare încredere că, dacă a reușit să facă 500 de tone de oțel să se ridice la 11.000 de metri și să zboare cu 1.100 de km/h, atunci Omul va rezolva și problema asta. Prin urmare, premiem Opel Ampera drept cea mai eco mașină a anului 2011 pentru că reușește să combine o grămadă de tehnologii eco realiste."


    Cel mai bun Hot Hatch al anului – Opel Corsa OPC Nurburgring


    "O ediție specială cu un strop de putere în plus și ceva abțibilduri n-ar fi trebuit să transforme Corsa în cel mai bun hot hatch al anului. Dar ediția Ring e ceva cu totul special pentru OPC, iar vestea și mai bună este că mai toate bunătățile puse pe mașina asta, inclusiv diferențialul, se vor găsi și pe Astra OPC din 2012."


    Sursa text: www.topgear.ro / Auto Aiss Focsani


    luni, 19 decembrie 2011, 08:32

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.