.
  • Se lansează Romania de Impact

    • Fundaţia Noi Orizonturi lansează campania naţională ROMÂNIA de IMPACT – mii de tineri şi voluntari din întreaga ţară participă şi ne arată o altă faţă a României: implicată, activă, de succes
    • Cu sprijinul lui Corneliu Porumboiu şi Tudor Chirilă, campania promovează cea mai mare mişcare de tineret din ţară – Cluburile de Iniţiativă Comunitară pentru Tineri IMPACT, deschise în peste 140 de şcoli
    • ROMÂNIA de IMPACT aduce în atenţia publicului implicarea tinerilor în comunitate ca soluţie de combatere a apatiei civice şi dezvoltare durabilă a societăţii
    • Puteţi susţine tinerii din Cluburile IMPACT prin donaţii de 2 Euro prin sms la 8822 în perioada 28 noiembrie 2011 - 1 februarie 2012. Număr valabil în reţelele Orange şi Vodafone. Detalii pe www.noi-orizonturi.ro si www.facebookc.om/FundatiaNoiOrizonturi


    De 10 ani tinerii din Cluburile IMPACT produc schimbări pozitive în comunităţile lor prin sute de proiecte. Renovează, construiesc, curăţă, ajută, luptă pentru o comunitate mai bună. Cluburile IMPACT au devenit cea mai mare mişcare naţională de tineret, un program educaţional în care anual peste 3.000 de tineri (12-18 ani) şi peste 400 de voluntari se implică pentru binele comun. Tinerii şi voluntarii din IMPACT sunt adevarate poveşti de succes şi modele demne de urmat. Încearcă să rezolve problemele din jurul lor şi să pună România pe roţi.

    Fundaţia Noi Orizonturi desfăşoară în perioada 29 noiembrie 2011 – 1 februarie 2012 campania naţională „ROMÂNIA de IMPACT”. Mii de tineri şi voluntari din întreaga ţară participă şi ne arată o altă faţă a României: implicată, activă, de succes.
    Corneliu Porumboiu şi Tudor Chirilă sprijină campania „ROMÂNIA de IMPACT” şi susţin tinerii din Cluburile IMPACT. Realizat de Corneliu Porumboiu, spotul campaniei îl are în rolul principal pe Tudor Chirilă care explică în ce fel tinerii din IMPACT se implică în comunitate şi au o atitudine orientată spre rezolvarea de probleme. Publicul este invitat să se implice alături de Corneliu şi de Tudor şi să susţină Cluburile IMPACT prin donaţii de 2 Euro prin SMS în perioada campaniei.

    Spotul campaniei poate fi vizionat mai jos, iar pentru detalii pe toată perioada campaniei intraţi pe www.noi-orizonturi.ro şi www.facebook.com/FundatiaNoiOrizonturi Urmăriţi pe www.tudorchirila.blogspot.com noutăţi despre campanie şi activitatea lui Tudor Chirilă.



    „M-am alăturat acestei campanii pentru că îmi plac oamenii care luptă şi care nu abandonează”, spune Tudor Chirilă. „România are destulă blazare iar spiritul de echipă lipseşte adesea. Clasele sociale sunt scindate. Cum ar putea fi un tânăr motivat astăzi? Foarte greu. De aceea inţitiativa, entuziasmul şi acţiunile celor de la IMPACT cred că merită sprijinite”, adaugă Tudor.

    „Cluburile IMPACT sunt un instrument puternic de schimbare socială unde tinerii învaţă să identifice probleme din comunitate, să gândească şi să lucreze împreună, să scrie şi să implementeze proiecte în folosul comunităţii”, explică Dana Bates, Fondator şi Director Executiv al Fundaţiei Noi Orizonturi.

    „Proiectele realizate de tineri sunt principalul instrument de învăţare în IMPACT şi aduc schimbarea socială în comunitate, dar mai ales pentru tineri. IMPACT ajută tinerii să se îmbunătăţească atât pe sine cât şi societatea”, adaugă Dana Bates.

    Campania „ROMÂNIA de IMPACT” este susţinută de RFI Romania, 121.ro, Think
    Outside the Box
    , Decât o Revistă, Romania Pozitiva , MB Drăgan.

    Dacă nu sunteţi indiferenţi faţă de tineri, educaţie şi comunitate puteţi investi alături de Fundaţia Noi Orizonturi în tinerii de IMPACT. Puteţi susţine continuarea Programului IMPACT în 2012 şi educaţia tinerilor din România donând 2 Euro prin sms la 8822. Număr valabil în reţelele Orange şi Vodafone. Nu se percepe TVA. Numere de relaţii cu clienţii, tarif normal: 0757/582.124 (Orange) şi 0721/578.163 (Vodafone). Program de funcţionare: de luni până vineri, între orele 09:00 şi 18:00.



    Sursa: Asociatia pentru Dezvoltare Durabila 'Focul Viu' Focsani


    luni, 12 decembrie 2011, 13:37

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.