.
 • R-Link, tableta integrata si conectata


  Partener al salonului LeWeb’11, cea mai importanta expozitie europeana a antreprenorilor din digital, Renault prezinta R-Link, tableta tactila si conectata, care va echipa viitoarele modele ale gamei. R-Link va reprezenta o solutie de conectivitate intuitiva, multimedia pentru viitoarele modele Renault. R-Link este de asemenea o tableta evolutiva, datorita participarii dezvoltatorilor de aplicatii care vor imbogati treptat continutul. Renault profita astfel de Salonul LeWeb’11 pentru a invita dezvoltatorii de aplicatii pentru a deveni parte integranta in aceasta aventura prin crearea unui parteneriat cu Paris Incubateur.  R-Link, un sistem multimedia integrat, conectat si proiectat pentru utilizarea la bord

  R-Link este un ecran tactil de 18 cm, cu comenzi pe volan si recunoastere vocala care permite conducatorului auto sa controleze functionalitatile sistemului fara a-si lua ochii de la traseu. R-Link furnizeaza solutii de conectivitate cu un set de aplicatii via AppStore (R-Link Store).

  R-Link regrupeaza amsamblul functiilor si datelor autoturismului intr-o interfata usor de utilizat. Meniul permite accesul la universul multimedia al masinii, la sistemul de navigatie TomTom LIVE, la R-Link Store….. In plus, utilizatorul va putea sa-si personalizeze pagina de intampinare si folderul de aplicatii favorite.

  La lansare, R-Link Store va contine peste 50 de aplicatii utile, deja utilizate pentru Smartphone, adaptate unei utilizari in masina. Aceste aplicatii pot fi descarcate direct in masina.

  R-Link va echipa modelele ZOE si noul Clio. Loial strategiei de a face inovatia accesibila tuturor, R-Link va fi propus la un tarif fara echivalent, pentru toate viitoarele modele Renault.

  Renault continua sa inoveze cu R-Link, dupa ce a fost primul constructor care a propus comenzile radio pe volan si un sistem de navigatie integrat, a democratizat cardul maini-libere, ecranul high-res si sistemul de navigatie, Carminat TomTom la un pret de 490 € si a lansat sistemul de navigatie conectat (Carminat TomTom LIVE).  Renault lanseaza o campanie de inscrieri pentru colaborare cu dezvoltatori din digital


  Ca si Renault, dezvoltatorii si intreprinzatorii start-up au in plan tehnologii si servicii care raspund nevoilor de mobilitate (asistenta pentru navigatie, aplicatii de info-mobilitate...)

  Renault si Laboratoire Paris Région Innovation doresc sa promoveze crearea unui eco-sistem start-up pe tema « Servicii conectate si TIC pentru mobilitate ». Un nou incubator start-up pe aceasta tema isi va deschide portile in martie 2012.

  Renault lanseaza o campanie de inscrieri adresata companiilor inovatoare, create in ultimii 4 ani, in curs de dezvoltare sau care au lansat deja un prim produs sau serviciu. Parteneriatul are ca scop sa permita acestor entitati sa duca la bun sfarsit activitatea de cercetare & dezvoltare in cele mai bune conditii : birouri private, finantare…

  Mai multe informatii www.paris.fr/pro. Inscrierile se pot face pana pe data de 31 ianuarie 2012.


  Sursa: Renault Romania / Auto Sima Beyer Focsani


  joi, 8 decembrie 2011, 11:29

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.