.
  • Mesaj către voluntarii Bibliotecii


    În anul 1985 Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat ziua de 5 decembrie, Ziua Internaţională a Voluntarilor, sărbătorită de atunci în întreaga lume.


    Cu ocazia ZILEI INTERNAŢIONALE A VOLUNTARIATULUI Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea MULŢUMEŞTE tuturor colaboratorilor bibliotecii, cadrelor didactice şi elevilor, pentru implicarea în acţiunile de voluntariat, prin care au sprijinit proiectele şi evenimentele din instituţia noastră şi pentru comunitatea noastră.

    Anul acesta Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” a beneficiat de sprijinul a peste 50 de voluntari, prieteni de suflet ai bibliotecii, care sunt un exemplu permanent de implicare comunitară, de altruism, de conştiinţă socială. La Târgul de Carte din luna octombrie voluntarii au avut o secţiune specială, dedicată lor si muncii lor, unde au fost prezentate toate activităţile în care au fost implicaţi şi au fost răsplătiţi cu diplome.


    Suntem foarte norocoşi să lucrăm cu aceşti oameni excepţionali şi le mulţumim pentru exemplul de dăruire şi pentru încrederea pe care ne-o acordă, pentru timpul petrecut alături de bibliotecari şi cărţi. Amintim aici doar o parte din proiectele desfăşurate cu ajutorul VOLUNTARILOR:
    • BIBLIOVACANŢA Clubul de lectură, Clubul de desen, Clubul de fotografie, Clubul Internauților, Clubul de joc și joacă;
    • CURS DE INIŢIERE ÎN MANAGEMENTUL PROIECTELOR pentru liceeni – la bibliotecă;
    • AVENTURĂ, CUNOAŞTERE, MISTER - activitate dedicată copiilor de 1 iunie;
    • TÂRGUL DE CARTE ediţia a VII –a
    • INFOEUROPA – Proiect de informare comunitară;
    • TRADUCEREA BLOGULUI Centrului de Limbi Străine în limba engleză.


    Director: dr. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru



    sambata, 3 decembrie 2011, 07:06

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.