.
  • Chevrolet Europe a primit titlul CompanyBest 2011


    Chevrolet Europe a fost votată CompanyBest (cea mai bună companie) în anul 2011 de către un juriu de jurnaliști de specialitate titrați din 15 țări din Europa Centrală și de Est.

    „Nu cred că există un moment mai bun pentru a desemna Chevrolet Europe drept câștigătorul titlului 'CompanyBest'. Centenarul acestei mărci legendare ne aduce aminte de rolul important pe care aceasta l-a jucat în peisajul automobilistic. A fi cea mai bine vândută marcă din istoria automobilului este ceva senzațional”, a declarat Ilia Seliktar, Președintele Autobest.


    „Performanța companiei Chevrolet Europe este remarcabilă. Am fost martori nu doar la o creștere fără precedent a vânzărilor în ultimii ani, ci și la un salt imens în ceea ce privește imaginea mărcii în Europa. De asemenea, dorim să profităm de această ocazie pentru a remarca activitatea lui Wayne Brannon ca lider în toți acești ani”, a afirmat Seliktar.

    „Suntem onorați să primim acest premiu deosebit din partea unui juriu de jurnaliști de specialitate renumiţi”, a declarat Wayne Brannon, Președinte și Director Executiv al Chevrolet Europe. „Acest an a fost unic, am lansat șapte modele noi. Acum le oferim clienților un design expresiv, posibilitatea de a alege dintre mai multe variante și un raport excelent calitate/preț.”

    În acest an, Chevrolet a câștigat mai multe premii și titluri de excelență, inclusiv punctajul maxim de cinci stele în cadrul testelor de siguranță desfăşurate de EuroNCAP. Modelul Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă de la Chevrolet, a obținut numeroase premii pe parcursul anului 2011.

    Acestea includ premiul pentru Autovehiculul nord-american al anului, Autovehiculul ecologic al anului în lume, premiul Ecobest pentru ecologie din partea Autobest și Autovehiculul anului 2012 în Elveția. De asemenea, modelul Volt a fost declarat Cea mai bună alegere în materie de siguranță de către Institutul American pentru Siguranța pe Autostrăzi (IIHS) și a obținut cinci stele atât din partea EuroNCAP, cât și a Administrației Americane pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi, prin Programul de Evaluare a Autovehiculelor Noi.


    Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani



    marti, 20 decembrie 2011, 09:17

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.