.
  • O noua sesiune de internship pentru studenti in cadrul Grupului Renault


    Grupul Renault lanseaza o noua campanie de stagii, pentru anul 2012, adresata studentilor in anii terminali din cadrul facultatilor tehnice. Sesiunea de internship se va derula in lunile aprilie-iunie 2012, in diverse entitati ale Grupului Renault in Romania, iar temele sunt specifice domeniului industriei automobilului.


    Studentii in anul IV de la facultatile tehnice se pot inscrie pe site-urile www.daciagroup.com sau www.renault-technologie-roumanie.com si alege trei dintre temele propuse, in ordinea preferintelor. Înscrierea se poate face doar online dupa completarea formularului de internship, disponibil pe site. Candidatura va fi insotita de un curriculum vitae si transmisa la adresa relatii.universitati@daciagroup.com pana la data de 16 noiembrie 2011. Studentii selectati vor fi invitati la un interviu cu responsabili de resurse umane ai Grupului si specialisti din zona temelor propuse. În urma interviului vor fi anuntati studentii care au fost admisi la sesiunea de stagii programata pentru anul urmator, dar si universitatile din care acestia fac parte.

    Prin organizarea acestei noi campanii de stagii, Grupul vine in intampinarea studentilor care vor sa faca primul pas in cariera. Ei pot astfel beneficia de experienta relevanta in domeniul ales, indrumarea unui tutore din cadrul companiei pe toata perioada stagiului, posibilitatea realizarii lucrarii de licenta, dar si alte avantaje precum bursa lunara, transport zilnic, cazare, masa de pranz la sediul companiei.

    Principalele entitati ale Grupului Renault in Romania sunt Uzinele Dacia (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Şasiuri, Directia Logistica, inclusiv centrul RIR-ILN), centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie, directia comerciala Renault Commercial Roumanie si Matrite Dacia.


    Sursa: www.daciagroup.com



    marti, 15 noiembrie 2011, 08:52

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.