.
  • Cristian Tudor Popescu si-a lansat primul volum despre film in standul Dacia la Gaudeamus


    Dacia, in calitate de partener traditional, a invitat cititorii de carte buna la Targul de carte Gaudeamus – Carte de invatatura. In perioada 23 – 27 noiembrie 2011, Dacia a evenimente de lansare si intalniri cu personalitati din diverse domenii, animatii si concursuri pentru copii.



    Nume sonore in standul Dacia si animatii pentru copii

    Sambata, 26 noiembrie, admiratorii cunoscutului jurnalist si scriitor, Cristian Tudor Popescu, au avut ocazia de a obtine autograful scriitorului in standul Dacia, unde si-a lansat cartea „Filmul surd in Romania muta. Politica si propaganda in filmul romanesc de fictiune (1912 – 1989)”.

    Şi alte personalitati precum Dinu Giurescu si Razvan Theodorescu si-au lansat cartile la standul Dacia pe perioada desfasurarii targului.

    Copiii au fost si anul acesta invitati de onoare in standul Dacia, cu animatii si concursuri destinate lor.

    Tot sambata, 26 noiembrie, a avut loc si extragerea castigatorilor care au participat la concursul organizat pe pagina de Facebook „Dacia la Gaudeamus”. Premiile acordate sunt o tableta Kindle 4 E-book reader si 10 pachete de carti.


    Dacia, de 6 ani partener al Targului de carte Gaudeamus

    „Dacia. Întotdeauna in preajma literaturii de calitate” este sloganul promovat in campania de comunicare dedicata asocierii cu editia de anul acesta a Targului Gaudeamus.

    „Suntem la Gaudeamus pentru al saselea an consecutiv, iar aceasta prezenta reafirma angajamentul nostru pentru cultura si adevaratele valori. Dacia este un brand national si dorim sa ne asociem cu cele mai importante evenimente culturale din Romania. Gaudeamus se inscrie in seria de parteneriate culturale initiate de Dacia, alaturi de premiile Gopo si Festivalul George Enescu. Ca in fiecare an, ii asteptam pe vizitatori chiar la intrarea principala cu multe surprize atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici ” a declarat Anca Oreviceanu, director comunicare Dacia.

    Pentru a putea vizualiza galeria "Dacia la Gaudeamus, 23-27 noiembrie 2011" click aici.


    Sursa: www.daciagroup.com / Auto Sima Tecuci



    marti, 29 noiembrie 2011, 10:30

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.