.
 • Chevrolet Camaro Coupe 2012 a obţinut punctaj maxim în cadrul testelor de impact efectuate de NHTS


  Detroit. Chevrolet Camaro Coupe, model 2012, este primul autovehicul care a obţinut, după revizuirea procedurilor federale de testare pentru anul 2011, punctajul maxim de cinci stele la toate secţiunile de testare a siguranţei din cadrul Programului de evaluare a autovehiculelor noi desfăşurat de Administraţia Naţională pentru Siguranţa în Trafic (NHTSA) din S.U.A.


  „Camaro a fost asociat întotdeauna cu performanţa, iar aceasta include şi performanţele din domeniul siguranţei”, a declarat Al Oppenheiser, inginer şef în cadrul proiectului Camaro.

  „Ne străduim întotdeauna să obţinem punctajul maxim de cinci stele, iar faptul că l-am obţinut în condiţiile adoptării unor cerinţe mai stricte reprezintă pentru noi o mare realizare”.

  Modelul Camaro a fost creat pentru a ajuta şoferii să evite coliziunile şi, în acelaşi timp, pentru a asigura protecţia optimă a ocupanţilor autovehiculului în eventualitatea producerii unui accident.  Sursa: Chevrolet Romania /Auto Aiss Focsani  marti, 22 noiembrie 2011, 08:31

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.