.
  • RoJam, a 5-a Jamboree Naţională a Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României




    În perioada 11 - 21 august 2011 în apropierea oraşului Sălişte se desfăşoară RoJam a 5-a Jamboree Naţională a Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României şi prima Jamboree după 75 de ani din România.


    Duminică 14 august în cadrul acestei Jamboree s-a desfăşurat Târgul de educaţie non-formală, un târg la care ceea ce a fost de vânzare nu a putut fi cumpărat cu bani. La acest târg a fost o participare numeroasă din mediul ONG având în cele 42 de ateliere o oferta generoasă în ceea ce priveşte educaţia non-formală.

    Dintre organizaţiile participante la târg amintim de A.R.T. Fusion, ANPCDEFP, Asociaţia Super Tineri ASIRYS, Babel Education, Chance for Life, Creativ, Fundaţia Dinu Patriciu, Fundaţia Noi Orizonturi, Habitat for Humanity, Lume Bună, Mirakolix, Petite Boutique, Salvaţi Copiii, Serviciul de Ajutor Maltez, Teatrul fără Frontiere (TFF), Cercetaşii Munţilor, Asociaţia Cercetaşilor Maghiari, Crucea Roşie.



    Mediul ONG din judeţul Vrancea a fost reprezentat de Fundaţia Cartea Călătoare (FCC) şi Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă “Focul Viu” (ADDFV)
    Fundaţia Cartea Călătoare a prezentat în cadrul unui atelier sistemul Daisy de producere a cărţilor şi manualelor accesibile persoanelor cu deficienţe de vedere sau cu dificultăţi de citire.

    Din partea ADDFV am participat şapte voluntari şi Martinică, mascota noastră. Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă “Focul Viu” a organizat două ateliere de team-building la care au participat aproximativ 300 de cercetaşi. Prin aceste ateliere am urmărit ca tinerii provocaţi la experienţele propuse de noi să deprindă valori şi abilităţi necesare în viaţă cum ar fi: colaborare, comunicare, munca în echipă etc.

    RoJam, a 5-a Jamboree Naţională a Organizaţiei Naţionale Cercetaşii Românie on PhotoPeach



    Voluntar de serviciu
    :
    Teodora Grosu, vicepreşedinte ADDFV


    joi, 18 august 2011, 14:29

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.