.
  • Profita de promotia verii la Service-ul AutoTivoli Focsani!

    Click pe imagine pentru marire.



    Profită de avantajele ofertei de igienizare a instalaţiei de climatizare, la doar 60 Ron cu TVA inclus. Respiră un aer mai sănătos!
    Nu mai sta pe gânduri, fă acum acest pas pentru eliminarea riscurilor de îmbolnăvire şi eliminarea mirosurilor neplăcute din habitaclu!
    Pachetul include: verificarea filtrului de polen şi dezinfectarea instalaţiei de ventilaţie.

    Încărcare cu freon a instalaţiei de aer condiţionat, începând de la doar 100 Ron* cu TVA inclus
    În general suntem obisnuiţi să simţim utilitatea sistemului de aer condiţionat doar atunci când temperatura de afară devine caniculară. Însă sistemul de climatizare trebuie să ne asigure un confort sporit pe toată perioada anului şi să menţină o umiditate optimă a aerului din interiorul habitaclului. Dacă ai probleme cu aerul condiţionat al maşinii tale te aşteptăm la AutoTivoli pentru reîncărcarea cu freon a instalaţiei. Pachetul include: verificarea etanşeităţii instalaţiei de AC, încărcare cu freon şi încărcare cu ulei frigorific.
    * Preţul poate să difere funcţie de modelul maşinii.

    Oferta este valabilă în perioada 15-30 iunie 2011 şi se supune unor termene şi condiţii. Oferta este valabilă pentru orice marcă auto.



    Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185+585, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro


    marti, 14 iunie 2011, 12:11

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.