.
  • A fost taiata panglica la Centrul de agrement de la Cotesti


    In cursul diminetii de astazi 27 mai 2011, Asociatia pentru Dezvoltare Durabila “Focul Viu” prin reprezentrantii ei, Teodora Grosu si Silviu Plesa, a participat alaturi de oficialitati si ceilalti invitati la deschiderea oficiala a Centrului de agrement de la Cotesti.


    Aceasta tabara se afla in administrarea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Vrancea. Mai bine de 10 ani Tabara Cotesti a fost inchisa iar lucrarile de renovare incheiate in aceasta primavara au durat peste un an. Deocamdata exista 6 camere cu cate doua paturi, fiecare camera fiind dotata cu baie, in care este si o cabina de dus, televizor si frigider. Centru de agrement are bucatarie modern utilata, sala de mese, spatii pentru depozitarea alimentelor.




    In imediata apropiere a taberei puteti vizita Ansamblul Manastirii Cotesti, monument istoric, alcatuit din Biserica „Sfinta Treime” si turnul clopotnita. Manastirea Cotesti, ctitorie a veacului al XVIII-lea, a posedat hrisoave domnesti, acte, zapise privitoare la fondare, precum si pentru toate daniile avute, insa toate au fost distruse in timpul razboiului din 1916-1918.

    Informatii suplimentare la sediul DJST Vrancea sau email dtjvrancea@yahoo.com

    Teodora Grosu



    vineri, 27 mai 2011, 17:52

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.