.
  • Intalnirea cu o carte, la Biblioteca



    Săptămâna bibliotecarului, a bibliotecii şi a cărţii a adus vineri 29 aprilie 2011 la Filiala Sud a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea elevii clasei a VI-a A de la şcoala „N. Iorga” din Focşani pentru a omagia cartea. Acţiunea Întâlnire cu o carte s-a desfăşurat sub îndrumarea doamnei profesoare Liliana Niţu şi a doamnei bibliotecar Adriana Măciucă.


    Copiii au pregatit un concurs în care trebuiau sa recunoasca un autor, un text, o poveste, ei au fost împărţiţi în 3 grupe şi la final fiecare grupă a fost premiată cu diplome şi cărţi din partea bibliotecarei Liliana Mocanu. A urmat o sesiune de compuneri în care tema principală a fost cartea, elevele au arătat atât importanţa cât şi valoarea cărţii într-o manieră artistică de care au dat dovadă. La final, elevii au prezentat cateva situaţii reale din şcoală în care unii colegi nu îndrăgesc cartea şi cum îi pot ajuta să înţeleagă importanţa cărţii, ei au primit bomboane, cărţi şi diplome.

    „Acţiunea face parte din Parteneriatul Educaţional dintre bibliotecă şi şcoală şi va fi urmată de multe altele şi nu pot decât să felicit elevii care aleg biblioteca şi cartea ca mod de petrecere, plăcut şi util, a timpului liber, în plus, lăsându-se antrenaţi şi implicaţi în astfel de manifestări, cu toată responsabilitatea, cu pasiune şi chiar cu talent!” (bibliotecar coordinator Liliana Mocanu)






    vineri, 29 aprilie 2011, 13:06

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.