.
 • Premiera mondiala a modelului Polo Sedan in Moscova

  - Premiera: un Polo dezvoltat special pentru piaţa din Rusia
  - Preţuri moderate: calitate si fiabilitate pentru o multime mare de clienţi
  In timp ce vanzarile în avans au început pentru Polo fabricate la Kaluga, Rusia, premiera mondiala a noului produs a avut loc la Moscova in data de 2 iunie 2010 in fata a 200 de invitati de rang înalt. Pentru prima dată în istoria brandului, un vehicul a fost dezvoltat special pentru piaţa din Rusia, având în vedere clima şi condiţiile specifice de rulare din aceasta tara.

  Dr. Ulrich Hackenberg, membru al consiliului de administraţie al mărcii Volkswagen pe probleme de dezvoltare, spune: “Noul Polo Sedan nu îndeplineşte doar cele mai inalte standarde ale automobilelor moderne. Tehnologiile eficiente, excelentele elemente de siguranţă activă şi pasivă şi tradiţionala calitate ridicata a executiei si a materialelor sunt revoluţionare pentru această clasă. A fost atins un nivel care este fără precedent în acest segment şi pe această piaţă. ”
  Frank Wittemann, şef al mărcii Volkswagen în Rusia: “Noul Sedan extinde gama de vehicule Volkswagen si construieste o legatura de la cele mai bine vandute modele în Rusia, Passat si Jetta, la segmentul de automobile mici, de familie. Cu acesta, un număr mai mare de fani ai marcii noastre poate alege un vehicul în funcţie de gust şi de posibilităţi. Noul vehicul este conform cu standardele de calitate globala ale Volkswagen, fiind în acelaşi timp foarte atractiv în termeni de preţ: Polo Sedan este oferit la un preţ in jur de 10.000 de euro. ”

  Noul Sedan este construit pe o linie de asamblare complet noua la fabrica Volkswagen AG din Kaluga. Volkswagen Polo este echipat cu un motor nou de 1,6 litri Otto (77 kW / 105 CP). Acesta poate fi cuplat la o transmisie manuala cu 5 viteze sau o cutie de viteze automata Tiptronic cu 6 trepte. Prin urmare, Volkswagen este primul constructor de automobile care oferă clienţilor sai ruşi o astfel de cutie de viteze automată în această clasă de vehicule.

  Un nivel ridicat al siguranţei este asigurat deja în versiunea de bază de echipare Trendline – două airbag-uri, tetiera pentru cap şi centurile de siguranta în trei puncte pentru toti cei cinci pasageri. De la echiparea Comfortline şi mai sus, Polo este echipat cu ABS in standard. În versiunea de top Highline, sistemele suplimentare de siguranţă care sunt integrate în mod normal, sunt disponibile în această clasă, de exemplu: airbaguri laterale si ESP.

  Cererile specifice ale soferilor auto rusi privind atat condiţiile climatice şi cele de rulare in Rusia, au fost luate atent în considerare în timpul dezvoltării Noului Sedan: s-au efectuat teste pe termen lung în zone climatice diferite, precum şi s-au examinat condiţiile de stradă în cele mai variate regiuni din Rusia. Calităţile benzinei disponibile au fost testate, de asemenea, în mod repetat. Astfel, vehiculul a fost echipat cu un motor modern şi fiabil, care funcţioneaza perfect pentru aceste condiţii actuale din Rusia, cu o caroserie galvanizata, non-coroziva şi un pachet de suspensii adaptat la drumuri grele. In procesul de vopsire a masinilor au fost folosite vopsele speciale rezistente la agenţii agresivi.  sambata, 5 iunie 2010, 14:40

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.