.
 • Noul Touareg V8 TDI
  Iubeste limitele... pentru a le putea depasi: de aceea am redus noul Touareg V8 TDI la ceea ce este esential: aventura, confort si eficienta. Astfel intra cu usurinta pe teren nou.  Libertate nelimitata.
  Opt cilindri. 250 kW (340 CP). Cuplu motor de 800 Nm. Cutie automata de viteze cu 8 trepte. Inclusiv Tiptronic. Se vede, Touareg V8 TDI este predestinat placerii de a conduce pe orice teren.


  Bucurie nelimitata.
  Noul Touareg V8 TDI trezeste pofta de a calatori. Nu este de mirare avand in vedere highlight-urile precum jantele de aliaj usor "Tacora". Elementele cromate de decor la priza de aer centrala, pe lamelele radiatorului, precum si la praguri si la geamurile laterale. Barele, partile inferioare ale barelor si pragurile sunt vopsite in culoarea caroseriei. Farurile marcante bi-xenon pentru luminile de faza lunga si scurta, inclusiv functie Cornering si lumini de drum permanente cu LED. Iata si “punctul pe i”: doua tevi de esapament dreptunghiulare si cromate.


  Lux nelimitat.
  Promisiunile facute de Touareg V8 TDI la exterior, sunt respectate si in interior: dovada sunt elementele decorative de lemn “Radacina de nuc” pentru panoul de instrumente, insertiile interioare la usi si la consola centrala. Cadrele instrumentelor si ale elementelor de decor sunt argintii, iar maneta schimbatorului de viteze de piele, cu insertii decorative de aluminiu, este placuta la vedere si la atingere.


  Confort nelimitat.
  Il veti savura cu siguranta in noul Touareg V8 TDI. Imediat ce luati loc: multumita scaunelor fata confort cu functie de incalzire, cu sectiunea centrala, marginile interioare si suprafata cotierelor din piele "Vienna". Pentru a asigura pozitia optima, scaunele din fata dispun de reglare electrica in 12 directii, elementele laterale ale spatarelor fiind chiar ajustabile electro-pneumatic, iar spatarul banchetei este rabatabil asimetric 40:60 cu ajutorul telecomenzii de inchidere centralizata.  Posibilitati nelimitate.
  Cu dotarile optionale pentru Touareg V8 TDI vi se deschid toate drumurile: de exemplu cu sistemul de radio-navigatie "RNS 850". Alaturi de hard-disk-ul integrat de 60-GB pentru memorarea datelor de navigatie si cei 18 GB pentru muzica in format MP3, MP4 si WMA, dispune de doua cititoare de card SDHC, fiecare pentru cate 32 GB, de unitate DVD, precum si de display color TFT in format 16:9 si cu mod 3-D prin intermediul 3-D City Model. Astfel distractia este asigurata chiar si atunci cand masina nu ruleaza.
  Sursa: Scorpion / Dan Stefan  marti, 1 iunie 2010, 20:14

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.