.
 • Noul Touareg Hybrid  Iubeste contradictiile: doua inimi bat in interiorul sau. Dar Touareg Hybrid la reuneste in mod inteligent, obtinand dinamica maxima, in conditii de durabilitate maxima.
  Natura si tehnologie.

  Touareg Hybrid convinge printr-un puternic motor TSI cu 245 kW (333 CP). Dar si printr-un motor electric, care va ajuta sa avansati in traficul urban cu 34,3 kW, fara emisii si aproape fara niciun zgomot. Iar atunci cand combinati cele doua motoare, eficienta este deosebita: 279 kW (380 CP), de exemplu pentru o manevra rapida de depasire, care face si mai mare placere multumita cutiei automate de viteze cu 8 trepte si Tiptronic, in conditii de consum si emisii minime.  Forma si functionalitate.

  Jante de aliaj usor "Yukon". Faruri Bi-Xenon inclusiv functie Cornering. Luminile de drum permanente cu LED, elementele cromate de decor la priza de aer centrala, pe lamelele radiatorului, precum si la praguri si la geamurile laterale. Barele, partile inferioare ale barelor si pragurile sunt vopsite in culoarea caroseriei. Si sigla de pe grila raditorului, pe parguri si pe trapa portbagajului, care nu lasa loc de dubii: acesta este noul Touareg Hybrid.


  Individualitate si perfectiune.

  Rafinament dublu si in interiorul noului Touareg Hybrid. Dovada sunt elementele decorative de lemn “Radacina de nuc” pentru panoul de instrumente, insertiile interioare la usi si consola centrala. Cadrele instrumentelor si ale elementelor de decor sunt argintii, iar maneta schimbatorului de viteze de piele, cu insertii decorative de aluminiu, este placuta la vedere si la atingere.


  Suveranitate si confort.

  Obtineti cu usurinta o pozitie suverana in Touareg Hybrid: pentru ca scaunele fata dispun de reglare electrica in 12 directii, elementele laterale ale spatarelor fiind chiar ajustabile electro-pneumatic, iar spatarul banchetei este rabatabil asimetric 40:60 cu ajutorul telecomenzii de inchidere centralizata. Multumita scaunelor fata confort cu functie de incalzire, cu sectiunea centrala, marginile interioare si suprafata cotierelor din piele "Vienna", savurati confortul pur.  Informatie si distractie.

  Dotarile optionale nu lasa loc de dorinte neimplinite. Touareg Hybrid poate fi echipat, de exemplu, cu sistemul de radio-navigatie "RNS 850". Alaturi de hard-disk-ul integrat de 60-GB pentru memorarea datelor de navigatie si cei 18 GB pentru muzica in format MP3, MP4 si WMA, dispune de doua cititoare de card SDHC, fiecare pentru cate 32 GB, de unitate DVD, precum si de display color TFT in format 16:9 si mod 3-D prin intermediul 3-D City Model. Astfel distractia este asigurata chiar si atunci cand masina nu ruleaza.
  Sursa: Scorpion / Dan Stefan  miercuri, 2 iunie 2010, 21:35

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.