.
  • Netbook DELL Inspiron 11z 271724362 Black sau ce anume mi-as lua de la Sigmanet


    Deoarece imi lipseste mult un companion in calatoriile mele, iata de ce as avea nevoie urgenta de un netbook ultra-portabil, disponibil in promotiile celor de la Sigmanet: Netbook DELL Inspiron 11z model 271724362 Black.


    Avand in vedere ca prin modelul 11z Dell a inlocuit vechea si fantastica serie Mini 12, este de la sine inteles ca acesta este acum cel mai subţire şi mai uşor laptop InspironTM creat vreodată de catre compania texana. Daca accesati linkul de mai sus ce trimite la pagina produsuliu si va uitati la imagini veti ramane surprinsi - nu aţi fi ghicit niciodată că designul său subţire şi elegant ascunde o putere atât de mare.




    Cântărind doar 1.4 kg şi având o grosime de numai 3 cm, laptopul Inspiron 11z este extrem de performant pentru mărimea sa. Proiectat cu caracteristici precum opţiuni de hard disk de mare capacitate, un afişaj de înaltă definiţie şi cele mai recente tehnologii wireless, veţi fi surprins să aflaţi că preţul laptopului Inspiron 11z este la fel de mic ca şi acesta. Dintre toate netbook-urile prezentate pe site-ul celor de la Sigmanet, modelul Netbook DELL Inspiron 11z este cel mai sexy.


    Plin de potenţial
    Conform specificatiilor tehnice, Inspiron 11z are puterea şi performanţa caracteristice unui laptop de dimensiuni standard, mai puţin preţul standard.

    Procesare eficientă
    Netbook-ul DELL Inspiron 11 se bucura mobilitate adevărată, performanţă excepţională şi de o durată mare de funcţionare a bateriei, beneficiind de noile procesoare cu tensiune ultra-redusă de la Intel.

    Stocare şi memorie
    Netbook-ul Inspiron 11z că este mic, însă vine in dotare cu un hard disk de 320 GB, suficient pentru a stoca multe amintiri pe măsură ce acestea se formează. În plus, performanţa este sporita de cei 2 GB de RAM, ce pot fi expandati pana la 4 GB. Iar pentru capacitate de stocare suplimentară sunt disponibile hard diskuri externe opţionale. (Nu este inclusă o unitate optică internă.)



    Conexiune neîntreruptă
    In calatoriile mele nu voi pierde nimic, gratie unora dintre cele mai recente tehnologii în domeniul conectivităţii wireless, precum WiFi intern, Bluetooth sau conexiune mobilă de bandă largă opţională.


    Contactul cu ceilalţi
    De asemenea ma voi putea conecta virtual cu prietenii şi familia utilizând camera Web de 1,3 MP si microfon încorporat, atunci cand fi-voi departe.


    Sa va mai spun ca vine cu Windows Windows 7 Home Premium Edition, pe 64 biti? Nu va mai spun, ca nu ma veti crede, dar asa este! :))



0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.