.
  • Cafeneaua regionala ANBPR




    Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă invită luni, 7 iunie 2010, la ora 1400, la Hotelul Vrancea la sesiunea de premiere a directorilor Bibliotecii Judeţene Vrancea şi a unor cititori de excepţie, eveniment care va avea loc, în cadrul Cafenelei Regionale, organizate la Focşani de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România.

    La eveniment vor participa reprezentanţi ai bibliotecilor publice din şase judeţe, respectiv din Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Vrancea precum şi reprezentanţi ai IREX şi ANBPR.

    „Ne bucurăm să fim gazdele acestei prime întâlniri, din cele patru planificate de ANBPR pentru anul 2010, cu atât mai mult cu cât acest major eveniment profesional se desfăşoară pentru prima dată în judeţul nostru. Sperăm ca prin temele de discuţie abordate să contribuim la dezvoltarea profesională a membrilor asociaţiei şi a creşterii reprezentativităţii bibliotecilor publice la nivel naţional şi internaţional.”, a declarat Teodora Fîntînaru, Directorul Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.


    Director: drd. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru


    vineri
    , 4 iunie 2010, 15:23

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.