.
  • Europa - Casa mea, la biblioteca





    Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea lansează în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea Programul Biblioterapie pentru suflet care propune desfăşurarea unor activităţi comune educative, bazate pe lectură şi carte, de promovare a culturii şi integrare socială a persoanelor cu dizabilităţi şi a celor defavorizate social, în comunitate.


    Astfel extindem gama de servicii pentru această categorie de utilizatori, iniţiind noi legături de colaborare şi parteneriate cu instituţiile de specialitate. Este important că serviciile destinate acestor categorii de utilizatori sunt proiectate nu numai de către bibliotecari, dar şi în cooperare cu reprezentanţii grupului ţintă şi cu instituţiile specializate.
    Debutul programului are loc vineri, 7 mai, ora 14.00 la Secţia pentru Copii şi Tineret care vă aşteaptă să călătoriţi alături de aceşti copii în EUROPA – CASA MEA, prin lecturi, jocuri surpriză, expoziţie de carte şi prezentări multimedia.

    „Manifestarea are loc cu ocazia Zilei Europei şi va fi o acţiune cu şi pentru copii, în care aceştia vor intra în lumea cărţilor, vor face o excursie în bibliotecă, se vor juca şi vor dobândi prin joc, informaţii despre Europa şi statele componente ale Uniunii Europene.

    Vă aşteptăm vineri, 7 mai, ora 14.00 la Secţia pentru Copii şi Tineret să sărbătorim împreună Ziua Europei.”( Relaţii Publice bibl. Maria Cristina Olaru)


    Director: drd. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru


    miercuri
    , 5 mai 2010, 18:44

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.