.
 • Spitalu' 9 - Sfarsitul Glumii 20:12
  Marti, 20 aprilie 2010, trupa Spitalu' 9 va sustine la Casa de Cultura a Sindicatelor 'Leopoldina Balanuta' din Focsani un super spectacol de stand-up comedy intitulat 'Sfarsitul Glumii 20:12'.

  Trupa de stand-up comedy si parodii - Spitalu' 9 a inceput cel mai lung turneu de comedie, organizat pana acum in tara noastra. Seria de spectacole va acoperi 93 de orase si va numara peste 100 de reprezentatii, pentru ca, asa cum explica Nicu Dragosin - managerul trupei, in unele localitati "exista public pentru doua spectacole consecutive". Turneul va purta numele "SPITALU' 9 - SFARSITUL GLUMII 20:12" si se va desfasura in doua parti: 62 de orase pana in luna iunie si restul, de 31, vor fi acoperite incepand cu luna septembrie. "Practic nu va fi o pauza", a tinut sa precizeze Nicu Dragosin, "intrucat pe timpul verii vom fi prezenti tot sezonul pe litoral, in teatrele in aer liber, unde vom organiza show-uri aproape zilnic".

  '

  Cei trei comedianti - Marius Gheorghiu, Cristi Voicu, Doru Ivanov, insotiti de Dj Gogoo si managerul lor, spun ca pleaca la drum cu entuziasm, pentru ca intr-o buna parte din localitatile programate, trupa a mai avut avut spectacole, de cele mai multe ori cu sala plina sau chiar spectatori in picioare. Membrii trupei au decis sa "puna pe harta Spitalu'9" si alte orase pe langa resedintele de judet, pentru ca "mijloacele de informare cum ar fi internetul sau retelele de cablu au ajuns peste tot in ultimii ani si exista deja un public pregatit pentru astfel de spectacole chiar si in localitati de doar 30 de mii de locuitori.

  Legat de numele noului show Spitalu' 9 - "SFARSITUL GLUMII 20:12", Nicu Dragosin ne-a povestit ca "baietii sunt mereu amuzati cand se mai anunta la televizor cate o noua apocalipsa si ar fi fost pacat sa nu parodieze momentul dupa toata mediatizarea care s-a facut cu 2012".

  Turneul celor de la Spitalu'9 va fi organizat in casele de cultura sau in teatrele din localitatile programate. Biletele vor putea fi gasite la salile de spectacol, in toata reteaua de magazine Germanos si Vodsfone prin eventim.ro. Datele evenimentelor vor fi afisate pe www.spitalu9.net.

  Cei trei comici s-au facut cunoscuti in 2005, cand au lansat parodia SEXY BASE, care l-a convis pe presedinte sa-si tunda suvita rebela. Tot de atunci, spectacolele de stand-up comedy si parodii, sunt pentru ei singura ocupatie si sursa de venit.  vineri, 9 aprilie 2010, 19:32

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.