.
  • Noua generatie VW Touran a fost lansata in Germania




    Volkswagen a prezentat la Salonul Auto din Leipzig noua generatie a modelului Touran, un MPV compact, care va intra pe piata europeana in vara acestui an.



    Touran 2011 beneficiaza de noua linie de design (DNA) implementata de producatorul din Wolfsburg, precum si de numeroase dotari pentru exterior si habitaclu. In nivelul de echipare standard, clientii vor avea la dispozitie elemente precum, senzori de ploaie, oglinzi electrice, insertii stilistice cromate, un nou set de scaune, Radio/CD cu MP3, aer conditionat si numeroase dotari de siguranta. In ceea ce priveste echiparea de top, Volkswagen ofera optiuni ca, tapiterie din piele de Alcantara, scaune si volan sport, climatizare automata, navigatie cu monitor touch screen, jante 16 inch din aliaj si faruri de ceata.



    La capitolul motorizare, VW Touran 2011 dispune de 6 propulsoare diesel si pe benzina, cu o capacitate cuprinsa intre 1,2 si 2,0 litri. Versiunea de baza este reprezentata de motorul 1,2 litri TSI cu 105 cai putere, in timp ce modelul cu echipare de top beneficiaza de unitatea 2,0 litri TDI, care genereaza aproximativ 170 cp.



    via www.lalimita.ro



    sambata, 10 aprilie 2010, 10:05

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.