.
  • Miss Focsani 2010, concurs de frumusete cu scop caritabil







    Incepand din acest an, orasul Focsani isi imbogateste agenda culturala cu un proiect care va aduna sub aceasi cupola cele mai frumoase fete, cele mai reprezentative brand-uri si cele mai notorii personalitati din oras. Concursul este un proiect ambitios care doreste sa devina unul dintre evenimentele de referinta ale orasului.

    Organizatorii acestui eveniment sunt agentia Angels Events, Angels Organization si Roman’s.

    Primul punct de pe agenda concursului este preselectia, care va avea loc la Centrul Comercial Promenada Mall in data de 10.04.2010 la ora 18:00. In cadrul preselectiei se pot inscrie domnisoare cu varsta cuprinsa intre 14 – 23 ani si cu inaltimea minima de 1,67. Aceasta preselectia va avea si rolul de cautare a tinerelor talente dar in special a fetelor frumoase pentru cunoscuta agentie de modele Angels Events care isi va inaugura una din filiale in orasul Focsani, la sfarsitul lunii aprilie.


    Nu este de neglijat principala caracteristica a concursului, si anume scopul caritabil, care imbraca si confera directie proiectului. Prin Asociatia Angels Organization, fondurile din sponsorizari, vor merege la un centru de copii de la Dumbraveni.

    Fetele selectate in urma preselectiei, vor participa la un “cantonament” de 3 zile, unde vor invata miscare scenica, vor avea parte de tratamente de infrumusetare (la salon Nicole) si vor participa la “mini-evenimente” mediatizate, oferite de organizatori impreuna cu partenerii concursului.


    Sursa: Revista 'Promenada - A true Shopping Delight', numarul 5, aprilie 2010, pagina 3 & www.angelsgroup.ro




    joi, 8 aprilie 2010, 20:18

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.