.
 • Volkswagen a produs ieri exemplarul Polo cu numarul 11.111.111  În cadrul vizitei din India, preşedintele Germaniei, Horst Kohler, a venit şi la uzina Volkswagen din Prune. Aici, alături de Jochem Heizmann şi Jorg Muller - reprezentanţii companiei germane, a celebrat producţia modelului Polo cu nr. 11.111.111.
  Heizmann l-a întâmpinat pe preşedintele Germaniei, Horst Kohler, la uzina ce a fost deschisă anul trecut, ca punct cheie în programul de creştere a Volkswagen în India. „Dimensiunea investiţiei şi numărul de locuri de muncă create în regiune subliniază planul pe termen lung al Volkswagen în India. Polo construit la uzina din Prune demonstrează că pot fi create vehicule excelente când inginerii germani interacţionează perfect cu calităţile indienilor.”

  Acum două săptămâni, Polo a fost desemnat „Maşina Anului 2010” - unul dintre cele mai prestigioase premii din Europa. Volkswagen a început construcţia versiunii hatchback a lui Polo cu specificaţii pentru piaţa din India în decembrie 2009. „Suntem hotărâţi să aducem povestea de succes europeană a lui Polo în India”, a mai spus Heizmann.  Prezent la evenimentul de celebrare a producţiei modelului Volkswagen Polo cu numărul 11.111.111, preşedintele Germaniei a făcut un tur al uzinei Volkswagen din Statul Maharashtra acompaniat de o delegaţie formată din 30 de înalţi reprezentanţi din politică şi industrie.

  Uzina Prune este una dintre cele mai moderne din Grupul Volkswagen şi acoperă toate stagiile de producţie, până la asamblarea finală. Are o capacitate maximă anuală de 110.000 de unităţi, iar pe lângă modelul Polo aici se mai construieşte şi Skoda Fabia.


  Cu un suport financiar total de 580 milioane de euro, uzina Volkswagen din Prune este până acum cea mai mare investiţie a unei companii germane în India. Volkswagen plănuieşte să mai angajeze 2.500 de oameni până la finalul lui 2010.


  via www.informatiiauto.ro


  vineri, 5 februarie 2010, 08:54

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.