.
  • Biblioteca din nou la Clubul Seniorilor, de Dragobete





    Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea, organizează la sediul Clubului Seniorilor, joi 25 februarie, ora 10, un program pentru pensionari, membrii ai clubului.



    Evenimentul are loc cu ocazia Dragobetelui şi este realizată cu sprijinul colaboratorilor, elevii Hanganu Răzvan şi Kila Georgian, care frecventează cursurile Şcolii Populare de Artă, sub îndrumarea domnului profesor Dumitru Ivan şi sunt elevi ai Şcoalii "Ştefan cel Mare şi Sfânt" Focşani.
    Bibliotecarii vor prezenta membrilor clubului o serie de cărţi din colecţia Romanul de dragoste şi materiale ce prezintă obiceiurile româneşti de Dragobete, alături de elevi care vor interpreta la orgă piese muzicale pe care le vor dedica persoanelor de vârsta a treia.
    "Această colaborare cu membrii Clubului Seniorilor, este foarte importantă pentru noi şi vine în continuarea donaţiei de carte oferită de sărbători, iar pentru viitor am dori să desfăşurăm împreună, un curs de iniţiere în folosirea calculatorului, a internetului, ce vine în sprijinul acestora, oportunitate de care membrii clubului sunt încântaţi".( bibl. Cristina Olaru).




    Director: drd. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Maria-Cristina Olaru



    joi, 25 februarie 2010, 07:51

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.