.
  • Amarok a incheiat biruitor Raliul Dakar



    • 35 Pick-up-uri de la Volkswagen Autovehicule Comerciale au trecut testul de anduranta ca si masina de asistenta la raliul cross-country
    • 50 grade Celsius, munti de peste 4.700 m si aridul desert Atacama - Amarok a trecut cu brio peste toate obstacolele
    • Volkswagen a incheiat cel mai dur raliu cu o biruinta tripla.


    Dakar are reputatia celui mai dur raliu de pe pamant. Din cele 140 de masini de curse, 200 de motociclete si 50 de Race-Trucks ce au infruntat incepand cu 1 ianuarie 2010 provocarea competitiei, numai jumatate au ajuns la destinatie.
    Bilantul Volkswagen Autovehicule Comerciale se dovedeste a fi mult mai bun: toate cele 35 de pick-up-uri au depasit cu bine cele 14 etape ale raliului.

    “Amarok a putut demonstra in cadrul raliului Dakar cele mai importante calitati ale sale: s-a dovedit a fi economic, robust si eficient", spune Dr. Wolfgang Schreiber, membru al Consiliului Director al marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale. “Amarok este Volkswagen-ul printre pick-up-uri", subliniaza Schreiber.



    Dupa 8.000 Km parcursi, cele 35 pick-up-uri Volkswagen Amarok au fost testate o ultima data, ca si masina de asistenta. Concluzia echipei responsabile cu partea tehnica: Pick-up-ul Volkswagen a biruit fara probleme cele mai dificile etape, incepand din capitala argentiniana Buenos Aires, prin continentul sudamerican, pana la coasta din Chile a Oceanului Pacific si inapoi.



    “Cei 8.000 km de test absolviti cu succes se vede ca l-au pregatit pe deplin pentru cel mai dur raliu din lume.", spune Schreiber.




    duminica, 28 februarie 2010, 18:07

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.