.
  • Volkswagen şi Audi sprijină ajutorarea victimelor cutremurului din Haiti



    Volkswagen şi Audi au anunţat că vor ajuta victimele cutremurului din Haiti. Fondurile strânse în urma meciului amical dintre VfL Wolfsburg şi FC Bayern Munchen vor fi completate de cele două companii pentru a ajunge la 1 milion de euro.



    În următoarele luni, VfL Wolfsburg şi FC Bayern Munchen se vor întâlni pentru un duel sportiv în Wolfsburg, însă echipele nu vor juca doar pentru victorie, ci şi pentru o cauză nobilă: toate fondurile strânse cu această ocazie vor fi donate campaniei “We want to help - A heart for children” în beneficiul victimelor cutremurului catastrofic din Haiti.

    Un total de aproximativ 1 milion de euro va fi colectat pentru victimele cutremurului din statul Caraibe, sumă garantată de Volkswagen şi Audi - partenerii celor două cluburi de fotbal. Cele două companii vor dona diferenţa dintre fondurile strânse pe baza jocului amical şi 1 milion de euro.

    „Am văzut cu toţii imaginile oribile din haiti. Suntem profund şocaţi, şi a fost imediat clar că trebuie să ajutăm”, a spus Prof. Dr. Martin Winterkorn, director al Volkswagen Group. „Este datoria noastră şi responsabilitatea noastră pentru a oferi asistenţă financiară oamenilor din Haiti”, a adăugat Rupert Stadler, director al AUDI AG.

    Conform ultimelor statistici anunţate de Direcţia de protecţie civilă haitiană, seismul din 12 ianuarie s-a soldat cu 75.000 de morţi şi 250.000 de răniţi, iar un milion de persoane au rămas fără adăpost.



    via informatiiauto.ro

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.