.
 • Proiectul 'Prietenii EcoXtrem'  Dragii mei

  EcoXtrem lanseaza un nou proiect numit “Prietenii EcoXtrem”, care se vrea o comunitate, un grup de oameni care au aceleasi pasiuni. Este vorba de prieteni care vor sa mearga la munte, la mare, in locuri deosebite, care vor sa descopere Romania autentica, sa cunosca oameni noi si lucruri noi, sa experimenteze sporturi extreme si sa faca alaturi de prieteni turism verde si responsabil. Descopera frumusetile acestei tari, cultura, oamenii si traditiile care inca se mai pastreaza in zone izolate, prin intermediul unor excursii dinamice.  Vino alaturi de Prietenii Ecoxtrem !


  Inscrie-te pe forumul www.prietenii-ecoxtrem.ro sau pe Facebook- Prietenii EcoXtrem si trimite acest mesaj tuturor prietenilor tai care consideri ca sunt interesati sa se alature acestui grup.
  Conceptul „Prietenii EcoXtrem” a pornit de la ideea de a vă oferi ocazia să descoperiţi România printr-o nouă perspectivă. Vrem să promovăm valorile autentice ale României prin excursii dinamice, experienţe personale şi o formă de turism responsabil din respect pentru natură şi pentru tradiţiile acestui pământ.

  De ce să veniţi alături de „Prietenii EcoXtrem” ?

  Pentru că alături de noi veţi descoperi: momente, lucruri, locuri, oameni şi cultură. Momente încremenite în timp şi amintire. Lucruri care merită încercate şi înţelese. Locuri de poveste ce ne şoptesc despre fapte de legendă. Oameni cu totul deosebiţi cu care vom face cunoştinţă. Cultura diferită a fiecărei regiuni a ţării noastre şii povestea diferitelor influenţe.

  Tot ce veţi învăţa în excursiile noastre, toate devin o parte din noi şi ne vor motiva să continuăm aceastaă aventura a descoperirii noastre.
  Programele noastre îmbină armonios elemente de arhitectură şi istorie, obiceiuri şi mâncăruri tradiţionale româneşti, sporturi extreme, activităţi de relaxare, trasee montane. Toate acestea se vor desfăşura în cadrul naturii de o frumuseţe fascinantă.

  Vă oferim:

  Drumeţii: Bucură-te de sentimentul de libertate pe care ţi-l oferă o ieşire la munte sau la mare;
  Aventură: Descoperă peşterile, fii „la înălţime” pe tiroliană, dovedeşte-ţi abilităţile de alpinist şi învinge-ţi teama coborând în rapel;
  Relaxare şi cadre naturale fascinante: Am ales pentru tine destinaţii speciale, cu peisaje minunate şi aer curat, activităţi recreative şi multă linişte. Pentru destinderea ta propunem lecţii în centrele de echitaţie şi distracţie în parcuri acvatice;
  Tradiţii: Bucură-te de ospitalitatea gazdelor deoarece locurile de cazare, mâncărurile şi vizitele în atelierele meşteşugarilor şi în spaţiile mioritice se încadrează perfect în ideea de tradiţional şi sunt esenţiale pentru excursii memorabile;
  Obiective turistice: Descoperă aspecte ale trecutului în muzee din toate domeniile, admiră diversitatea arhitecturală a bisericilor fortificate şi a cetăţilor, află mai multe despre case memoriale, castele, parcuri naţionale etc;
  Jocuri şi concursuri: Dă dovadă de spirit de orientare, creativitate şi cultură generală la treasure hunt, întrece-te la tir cu arcul;
  Alte activităţi
  Grupul „Prietenii EcoXtrem” este format din persoane reunite de aceleaşi pasiuni şi valori. Toţi cei care se înscriu în acest grup trebuie să dea dovadă de o moralitate superioară şi de calităţi umane în concordanţă cu valorile echipei EcoXtrem.

  În general, din punct de vedere al condiţiei fizice, excursiile organizate vor fi accesibile tuturor, însă vor există şi ieşiri specializate pe anumite teme sau sporturi extreme. Gradul de dificultate şi echipamentul minim recomandat vor fi precizate în prezentarea fiecărei ieşiri.


  miercuri, 27 ianuarie 2010, 13:00

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.