.
  • Jay Bliss si J&B Party, in acest week-end in clubul Apollo Exclusive




    Vineri 22 ianuarie - Jay Bliss / Cyclic Agency


    Jay Bliss si-a inceput cariera de Dj in orasul sau natal Sibiu, Romania, unde organiza petreceri rave. In cursul a trei ani incarcati a castigat suportul local si a devenit parte integranta a scenei electronice underground.


    In anii 2005 si 2006 a fost nominalizat la "Cel mai bun debutant al anului" la premiile Nights.ro, si in 2006 a fondat Exposed Audio-primul label digital exclusiv pentru muzica techno. Dezvoltandu-si un stil situat undeva intre house si techno, cu adanci radacini in stilul detroit, Jay si-a pornit drumul in Europa mixand in deschiderea unor artisti ca Loco Dice, Guy Berger, Paco Osuna, Derrick May si Effemin.

    Infiintand Hermannstadt Collective alaturi de prietenul Mihai Popoviciu (Highdrade), cei doi semnand exclusiv cu labelul Immigrant Records, urmand a primi sustinerea de la artisti ca Reebot, Martin Landsky, Simon Baker, Patrick Graser, Valentino Kanzyani, Alex Flitsch, Ryan Crosson si Lauhaus; intre timp Jay si-a continuat eforturile sale ca Jay Bliss si deasemenea ca Synthcast cu Mihai Popoviciu si Markus Homm.

    Concurs: Cum se numeste festivalul din Amsterdam la care a mixat Jay Bliss in aceasta vara?

    Trimiteti raspunsurile la adresa apollo_club2009@yahoo.com impreuna cu numerele de telefon, nume si prenume si puteti castiga una din cele cinci invitatii + 5 bonuri valorice de 20 lei puse la bataie.






    Sambata 23 ianuarie - J&B Party

    A treia petrecere din seria petrecerilor de criza te intampina cu cateva oferte speciale:

    * J&B Bottle 700ml - 84 lei
    * J&B 50 ml - 6 lei
    * Wiskey Redbull (J&B, Redbull) - 225 ml - 11 lei
    * Shoot J&B+Energy - 30ml - 5 lei

    Pret intrare: 10 lei baieti / libera fete





0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.