.
 • Incredibil, oferte la incaltamintea deja redusa. Vino la Deichmann si convinge-te!
  In perioada 15-26 ianuarie 2010 beneficiati la Deichmann de 2 superoferte promotionale la incaltaminte si posete:
  * cumpara 3 perechi reduse si platesti doar 2;
  * cumpara 2 perechi reduse, a 2-a pereche o iei cu 50% reducere.

  Ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Cele 2 oferte sunt valabile si pentru posetele reduse.


  Deichmann - Incaltaminte, atat de convenabil.


  Grupul DEICHMANN, cu sediul central in Essen (Germania) a fost infiintat in 1913 si se afla 100% in proprietatea familiei fondatoare. Compania este lider de piata european in domeniul retailulului de incaltaminte, avand peste 28,000 angajati pe plan international.

  Cand vorbim de moda in incaltaminte DEICHMANN este prima optiune: in magazinele modern amenajate se gaseste o oferta variata de incaltaminte pentru intreaga familie. Jucausa pentru copii, la moda pentru cei tineri, eleganta pentru doamne si domni, comoda pentru generatia mai in varsta. In plus, si o multime de accesorii cum sunt gentile si curelele. Pe langa o colectie atractiva, DEICHMANN convinge prin amabilitatea angajatilor si preturile mici. Reteta de succes este simpla: incaltaminte de calitate la preturi mereu avantajoase. Profesionistii modei stiu deja: ultimul racnet in moda nu-l gasesti doar la Milano sau Paris, ci si in cele aproape 2550 magazine Deichmann din lume.

  Incaltamintea Deichmann nu este doar convenabila ci si mereu actuala si in pas cu moda, designerii cautand mereu noi si noi modele, culori in tendintele modei pentru viitoarele colectii, indiferent daca este vorba de incaltaminte de dama, barbati, copii sau incaltaminte sport.Deichmann isi respecta conceptul: incaltamintea moderna nu trebuie sa fie scumpa.  www.deichmann-incaltaminte.ro
  Pentru cei care nu stiu acest lucru, magazinul Deichmann se afla in cadrul galeriilor din Promenada Mall Focsani, langa locul de joaca pentru copii Maciu Piciu.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.