.
  • Audi a deschis un magazin online pentru piese de schimb




    Pentru a păstra în formă maşinile clasice, "Audi Tradition Parts" a lansat astăzi un magazin online de componente pentru maşinile Audi şi cele anterioare lor. Gama oferită de Audi Tradition vine în ajutorul dealerilor şi bineînţeles clienţilor.



    „La Audi Tradition, suntem mândri că magazinul nostru online poate furniza piese de schimb pentru clasicele mai bătrâne sau mai tinere”, a declarat Thomas Frank, director la Audi Tradition. „Vom extinde gama pas cu pas, dar pentru că Audi AG a fost precedeată de mai multe companii diferite, nu va fi posibil niciodată să furnizăm orice piese de care ar putea fi nevoie.” Bernd Hoffmann, directorul departamentului Service şi Piese Originale, explică: „Audi AG va furniza anumite piese prin Audi Tradition, complementar celor livrate de Audi Service.”

    Depozitul Audi Tradition cuprinde acum peste 300.000 de piese, ce nu mai sunt disponibile prin serviciul Componente Originale. Magazinul online este primul pas în optimizarea procedurii de vânzare. Clienţii se pot înregistra pe site şi pot comanda în orice moment piesele de care au nevoie.


    Siteul il gasiti aici.



    via Informatiiauto.ro

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.