.
  • Agenda Volkswagen 2010




    In primul rand merita sa fie adus in centrul atentiei noul model de Touareg. Noua generatie VW Touareg, care va fi lansata la Salonul de la Geneva din martie 2010, va intra pe piata in cursul primaverii anului 2010. (aprox. in mai-iunie in Romania). Noua generatie a SUV-ului de succes a fost proiectata pentru a ne bucura de un spatiu interior mai mare. Constructorul a prevazut 7 locuri pentru aceasta versiune. Desigur ca noul Touareg va dispune si de o gama de motoare mai eficienta.




    Polo, masina anului 2010 in Europa, va dezvalui trei noi versiuni pentru acest an. Polo Cross , Polo GTI si cea care va fi cea mai verde masina din clasa sa – Polo Blue Motion. Multumita unui concept aerodinamic inovativ Polo Blue Motion va da dovada de un dinamism remarcabil. Prin solutiile de inalta tehnologie oferite de constructorul german, aceasta versiune va impresiona prin valorile deosebit de reduse atat in privinta consumului de carburant, cat si al emisiilor de CO2.


    In 2010 vor fi revizuite si actualele modele de Touran si Sharan. Acestea vor adopta cateva elemente de design specifice pentru Golf si Polo. Fireste ca si partea tehnica va fi actualizata pentru a obtine mai multa putere si eficienta.

    Nu in ultimul rand va soptesc ca in toamna este asteptat un nou model de Passat, iar pe final de an vine si Jetta din urma, cu o noua versiune.


    via www.midocaracter.ro

    miercuri, 27 ianuarie 2010, 14:31

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.