.
 • Tripla victorie pentru Audi in cadrul "Auto Trophy"


  * Victorii pentru Audi A5 Sportback, Audi R8 Spyder si Audi Q5
  * Modelele Audi si-au adjudecat de asemenea patru locuri doi si două locuri trei
  Cititorii revistei de specialitate „Auto Zeitung” au votat trei modele Audi pe primul loc in clasele din care fac parte, in cadrul „Auto Trophy 2009”. La acest sondaj au luat parte peste 104.000 de cititori. Modelele Audi A5 Sportback, Audi R8 Spyder si Audi Q5 si-au adjudecat trei dintre cele mai ravnite trofee ale sondajului cititorilor. In istoria de 22 de ani a competitiei, marca celor patru inele a castigat pană in prezent mult-doritul „Auto Trophy” de 43 de ori.

  La categoria de automobile din clasa medie, 27,2% dintre participanti au votat pentru Audi A5 Sportback. Bucurandu-se deja de succes in competitia „Volanul de Aur”, cel mai nou model din gama Audi si-a adjudecat deja două dintre cele mai prestigioase trofee din Germania, imediat după lansarea sa pe piată.
  Audi R8 Spyder a fnvins la categoria „Automobile decapotabile de peste 30.000 de euro” chiar inainte de lansare, cu 16,2% dintre voturi. Acest model sport decapotabil cu motor montat median a castigat in fata unui alt model Audi, A5 Cabriolet, care si-a adjudecat pozitia a doua la această categorie.


  SUV-ul sport Audi Q5 (14,9%) a completat tripla victorie a mărcii Audi, obtinand primul loc la categoria „Automobile off-road de peste 30.000 de euro”. Rezultatele excelente ale mărcii la diferite categorii de automobile au fost completate de modelele Audi A3 Cabriolet, Audi S5, Audi R8 si deja-mentionatul Audi A5 Cabriolet, fiecare clasat pe locul al doilea in categoria sa, in timp ce modelele Audi A6 si Audi A3 si-au adjudecat pozitia a treia.


  Anul acesta, premiile Auto Trophy au fost decernate pentru a 22-a oară. Peste 104.000 de cititori ai revistei „Auto Zeitung” au ales intre cele 370 de modele repartizate pe 27 de categorii.

  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.