.
  • Spatiul intr-o noua varianta - VW Golf Variant



    Golf Variant aduce familiilor sansa de a gusta din toate placerile oferite de versiunea hatchback, dar le pune la dispozitie si spatiul de care au nevoie.



    Modelul Golf reprezinta unul dintre cele mai de succes modele de pe piata, iar versiunea Variant satisface chiar si cele mai exigente cerinte in materie de spatiu si de versatilitate. Prezentand aceste atribute, precum si o redesenare, aplicata cu ocazia lansarii celei de-a sasea generatii Golf, noul model se dovedeste a fi masina perfecta atat pentru familie, cat si pentru companii. Preturile deosebit de atractive si pachetul de dotari excelent sunt caracteristicile cu care noul Variant stabileste noi standarde in Romania si la nivel mondial.

    Datorita multiplelor modificari estetice, noul Variant este mai aratos ca niciodata. Partea frontala evidentiaza noutati la nivelul spoilerului, al grilei de radiator si al capotei. Totodata, aripile si blocurile optice ale farurilor dezvaluie retusari semnificative comparativ cu generatia anterioara. In contrast cu aceasta, grila de radiator nu mai este cromata, ci neagra cu linii orizontale, completand ideal spoilerul in culoarea caroseriei. Zona inferioara cuprinde prize de aer de dimensiuni mai mari. Incepand cu nivelul de mijloc de echipare, Comfortline, se asigura prezenta insertiilor cromate la nivelul grilei de radiator si a prizelor de aer. In cazul echiparii Highline, ramele proiectoarelor de ceata se alatura elementelor cromate. Spatele afiseaza un design complet schimbat comparativ cu generatia precedenta. Stopurile sunt mai elegante, iar spoilerele sunt vopsite integral in culoarea caroseriei, inclusiv suprafetele inferioare. In plus, versiunile cu motorizari TDI sau TSI pot fi recunoscute prin noile terminatii ale evacuarii, care nu mai sunt mascate de spoiler. La toate aceste modificari se adauga o gama noua de jante, dezvoltate de Volkswagen special pentru noul Variant.


    Interiorul respecta standardele inalte de calitate ale marcii. Asemenea versiunii hatchback, Golf Variant transpune in interior un rafinament caracteristic unei clase superioare. Sunt prezente aceleasi instrumente si indicatoare de bord, fiind incluse aici afisajul multifunctional si indicatorul ce recomanda schimbarea corecta a treptelor de viteza. Adoptat de asemenea de la versiunea hatchback este si volanul cu trei spite, care a debutat in 2008 la bordul limuzinei Passat CC. Volkswagen ofera o noua linie de tapiterii pentru toata gama Golf. Din randul elementelor high-tech nu lipsesc sistemele de navigatie, audio, interfata MP3 si tehnologia Bluetooth, destinata telefoanelor mobile.

    In ceea ce priveste asistenta la parcare, Volkswagen propune doua optiuni: ParkAssist, un sistem automat de parcare inteligenta, si Rear Assist, care include o camera de luat vederi montata in spate. Atat de popular in randul cumparatorilor de Golf Variant, plafonul panoramic completeaza lista de facilitati optionale.

    Noua gama de motorizare corespunde tuturor cerintelor. Pentru inceput, sunt disponibile un propulsor pe benzina TSI de 122 CP si doua propulsoare turbodiesel common- rail, foarte silentioase, ce dezvolta 105 CP, respectiv 140 CP. Motorul TDI de 105 CP reprezinta o noutate absoluta pentru Golf Variant. Motorul de 1,6 litri, cu patru cilindri, este caracterizat de confortul remarcabil, de gradul inalt de silentiozitate si de valorile scazute de consum (4,5 l/100 km) si de emisii de noxe (119 g/km dioxid de carbon). Ulterior vor fi disponibile si doua motoare cu sistem multipoint, de 80 CP si de 102 CP, precum si un propulsor TSI de 160 CP. Toate cele sase motorizari respecta normele de poluare Euro 5.


0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.