.
 • Serial: 100 ani de Audi - 100 ani de progres prin tehnologie. Episodul 9: 2000 - Audi trei litri - patru usi  Audi trei litri - patru usi


  Mic, fin şi uşor - acestea erau valorile de bază ale lui Audi A2. Lansat în anul 2000, a adus cu sine o întreagă serie de servicii dintre cele mai performante. Primul model de clasă mică, cu sistem de construcţie ASF, cântărea cu aproximativ 150 Kg mai puţin decât automobilele din clasa sa. Audi A2 oferea, pe o lungime exterioară de numai 3, 83 metri, un spaţiu incredibil de mare pentru pasageri şi bagaje, coeficientul său aerodinamic de 0,252 reprezentând şi în prezent un record absolut.


  Dintr-un anumit punct de vedere, progresul său tehnologic a fost chiar prea mare. Un automobil cu patru uşi şi patru locuri, echipat cu un motor TDI de 61 CP, care consuma doar trei litri de motorină la suta de kilometri, cu un design impecabil, a fost pur şi simplu cu mult înaintea vremurilor. Acum, după nouă ani de la lansare, Audi A2 se numără încă printre automobilele cele mai solicitate pe piaţă.

  Episodul 8: 1994 - Audi Space Frame
  Episodul 10: 2007 - Audi: Lumina diurna sau LED

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.