.
  • Petrecere de Crăciun la Centrul de Limbi Straine



    …cu toată lumea, si mic si mare. Cluburile de franceză, engleză si pictură, profesori si elevi voluntari, colaboratori, părinti si prieteni ai Centrului de Limbi Străine s-au adunat marti, pe 15 decembrie, să împodobească bradul de Crăciun în ritmuri de colinde.



    Și au venit…vreo 70 de persoane, unii pregătiti cu clătite si checuri făcute de ei special pentru petrecere (Paul si Mirela, elevi voluntari ai Centrului), profesori voluntari (Mihaela, profa de pictură, si Verona, de la Cvartetul Accord, multumim pentru bomboane, napolitane si sucuri), părinti si bunici care s-au implicat (multumim deasemenea pentru bomboane , apă, sucuri, napolitane, globuri pentru brad) si dacă omit pe cineva, să-mi fie cu iertare, că mare a fost zarva si petrecerea.

    Au împodobit bradul piticii, evident, au cântat colinde si au recitat poezii în franceză si engleză, doar de aceea avem cluburi, să învătăm să cântăm în limbi străine. Efortul vocal comun a fost în limba română când, cu totii, am încercat să ne sincronizăm, asonant nu disonant, la un “Domn, Domn, să-năltăm”, care din fericire a reusit, fată de "Jingle bells", pe care doar profesoarele de engleză Alina si Ionelia, Erin, voluntara americană si Alex Balas, colaboratorul nostru din SUA, l-au nimerit mai bine.

    Între timp, ante si post împodobirea bradului, adică în total vreo 3 ore, care dacă stau si le număr bine, au fost vreo 5, lumea a socializat pe deplin. Copiii între ei, tinerii între ei, părintii la fel, si toată lumea cu toată lumea. S-au devorat toate bunătătile, copiii s-au jucat de-a v-ati ascunselea, colindele cântau în continuare la combină, toată lumea s-a simtit excelent, am făcut poze pentru eternitate, si, în final, am reusit să-i dăm afară la ora 19.00, să putem închide si noi biblioteca.

    Petrecere de Crăciun la Centrul de Limbi Straine




    Dar ne-au amenintat că se întorc si mâine….că e vacantă!!!!

    Sărbători fericite tuturor, dragii nostri, si fie ca Mosul să vă aducă în aste vremi de criză, măcar simpla bucurie a împodobirii bradului alături de cei dragi…fie el si brad artificial!



    Anamaria Cătănoiu- coordonator Centru

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.