.
 • Noul Polo este Car of the Year 2010


  * Maşina Anului 2010: Noul Polo este Car of the Year

  * Juriul Internaţional – 59 de membri din 23 de ţări europene
  * Clienţii Internationali – 130.000 de Polo deja comandate la nivel mondial

  Wolfsburg / Focsani – Noul Polo este Maşina Anului 2010 în Europa: În data de 30.11.2009 juriul a ales Volkswagen ca numărul 1; acest lucru reprezintă încoronarea realizărilor unui an extraordinar pentru noul Polo.

  “Noul Polo înseamnă măiestria inginerilor germani şi tehnologia superioară de ultimă oră. În acelaşi timp, este o maşină nouă, tinerească şi cosmopolită! A cincea generaţie Polo a fost proiectată pentru a împlini aşteptările clienţilor. De aceea suntem foarte bucuroşi pentru a vedea eforturile noastre validate în formă de acest premiu ”, spune profesorul Martin Winterkorn, preşedintele consiliului de administraţie, Volkswagen Group.

  Selectarea ca Maşina Anului este unul dintre cele mai vechi şi mai de prestigiu premii din Europa. Din toate automobilele nou-lansate cele mai bune au fost premiate în fiecare an începând din 1964. Ultima dată când un Volkswagen a câştigat a fost în 1992: pe atunci noul Golf generaţia a treia a ieşit victorios întrecând Opel Astra şi Citroen ZX. În concurenţa de astăzi, au votat 59 juraţi din 23 de ţări europene. Noul Polo a câştigat cu 347 de puncte, devansând Toyota IQ.

  Hakan Matson, preşedinte al juriului, a spus la ceremonia de premiere de la Madrid: “Echipamentele de siguranţă cuprinzătoare ale noului Polo şi gama sa avansată de motoare a fost ceea ce ne-a impresionat cel mai mult. Pe Polo BlueMotion Volkswagen a fost în stare, de asemenea, să adăuge un consum eficient de combustibil, deja accesibil pentru programul său. ”

  Selecţia Noului Polo ca Masina Anului 2010 este încoronarea realizărilor unui an extraordinar pentru noul Polo, după ce deja acesta a fost numită Cea mai bună maşină în 2009 de către revista “Auto Motor Sport”, şi a câştigat a premiile Grüne ( “Green”) şi Goldene Lenkrad ( ” Golden Steering Wheel”), acordate de către editorul Springer Verlag -, precum şi Trofeul Auto al ” Autozeitung ” câştigat doar cu câteva zile în urmă.

  Nu numai juriul premierii a fost impresionat de Noul Polo. De la lansarea sa pe piaţă in luna mai a acestui an, Volkswagen a primit peste 130.000 de comenzi pentru noua masina, benchmark al clasei compacte. Polo este disponibil şi cu 3 uşi şi 5 usi. Gama Polo BlueMotion, cu un consum de combustibi de doar 3.3 litri, îl face cel mai eficient ca şi consum şi cea mai ecologică maşină de cinci locuri din lume.
  via Corina Patrascu blog

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.