.
  • NewYorker deschide un nou magazin in Focsani




    Incepand de sambata, 12 decembrie, orasul Focsani va avea o noua atractie de shopping. NewYorker inseamna peste 820 de metri patrati de moda si lifestyle la preturi accesibile.


    Noul magazin isi deschide usile sambata, 12 decembrie 2009 in “Promenada Mall” Shopping Center, NewYorker ajungand astfel la cel de al 11-lea magazin din Romania.

    NewYorker organizeaza o mare petrecere in Focsani! Pe langa nenumarate highlight-uri ale colectiei de iarna 2009, clientii vor avea parte si de multa distractie si surprize placute. Moderatorul El Negro se va ocupa de evenimentul de deschidere. Mai mult, DJ Fanny si Victor Nagual vor continua petrecerea intreaga zi, intretinand clientii cu cele mai cool melodii, in timp ce in coltul de styling vizitatorii isi pot crea un nou look.

    Compania germana de moda pentru tineri este prezenta la nivel global cu peste 750 de magazine in 27 de tari. Obiectivul NewYorker pe termen mediu este sa devina lider de piata in Europa pe segmentul de fashion pentru tineri. Intrarile recente pe piata din Italia si pe cea din Portugalia la inceputul lunii octombrie sustin consecventa planurilor de extindere.


    via PRwave



0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.