.
  • Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea în vizită la Clubului Seniorilor


    La invitaţia Clubului Seniorilor, Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea a fost prezentă la sediul clubului – parterul Galeriilor de Artă Focşani, joi, 3 decembrie Biblioteca a donat prin programul „Biblioteca dăruieşte” un număr de 100 de volume, pentru Filiala de Cruce Roşie Vrancea şi şi-a prezentat oferta de cărţi în faţa membrilor clubului.


    Cu ajutorul colaboratorilor, biblioteca a organizat cu această ocazie, o prezentare de carte a scriitorului vrâncean Vasile Buruiană, un microrecital de poezie realizat de Cărbunaru Maricica, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Al. I. Cuza Focşani. Membrii clubului au fost foarte plăcut surprinşi de donaţia de carte pentru Crucea Roşie, de programul de poezie oferit de Maricica Cărbunaru şi de cărţile cu autograf pe care le-au primit din partea autorului vrâncean.



    „Au împrumutat numeroase cărţi din colecţiile bibliotecii şi şi-au exprimat dorinţa ca această colaborare să fie o permanenţă în activitatea bibliotecii. Sunt de asemenea interesaţi, să vizioneze, la întâlnirile lor periodice, filme documentare şi alte documente audio-video de care biblioteca dispune.


    Primirea caldă şi prezenţa numeroasă a „seniorilor lecturii”, membrii ai clubului, sunt motive în plus pentru a continua această frumoasă colaborare.” (bibl. Maria-Cristina Olaru)






    Director: drd. Teodora Fîntînaru

    Relaţii Publice: bibl. Maria-Cristina Olaru

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.